Webshop marketing csomag
2018-12-13 10:00

Webshop marketing csomag

Érj el minél nagyobb értékesítési volument, konvertálj minél több látogatót vásárlóvá!

Az online értékesítés növekedése ma már minden piacon érezhető, az emberek nem csak az információk, de a termékek jelentős részét is az interneten szerzik be.- Te miért nem használod ki az ebben rejlő potenciált? Miért nem aknázod ki az internetben rejlő lehetőségeket?

Az online értékesítés és a webáruházak létjogosultsága nem megkérdőjelezhető. Azonban ez egy más fajta szemléletet kíván, mint a hagyományos eladás. Ezt bizonyára már Te is megtapasztaltad. A GoWeb Webshop Marketing csomagajánlatát azért állítottuk össze, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak a vállalkozóknak is, akik nem rendelkeznek stratégiával, megfelelő ismeretekkel az online piacterük felvirágoztatására, vagy csak tovább szeretnének bővülni. 

Miért akarnád az online marketinggel tölteni az idődet, ha azt a számos egyéb, szintén kiemelten fontos dologra is fordíthatod? - Engedd, hogy elvégezzük mindezt neked!

Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

Webshop marketing csomag, meglévő webáruházakhoz
havi 136.000 Ft + Áfa átalánydíjért

Tervezhető, komplex marketing csomag, a dinamikusan növekvő forgalomért! Több mint 20 éves marketing tapasztalat felhasználásával összeállítottunk egy minden alapvető eszközt tartalmazó csomagot. Ez a csomag webáruházad forgalmát és minden mutatóját mérhetővé és tervezhetővé alakítja és megismerteti veled mindazt, ami egy alapvető online marketing stratégiához és hosszútávon, a szerencse-mentes értékesítési volumen növekedéséhez szükséges.

Ez az ajánlat egy általános alapcsomag, igény esetén vállalkozásod működésére és a piacod sajátosságaira szabjuk.

Mit tartalmaz marketing csomag ajánlatunk?

Emberi és megkötés mentes

Webáruházad SEO elemzését

Webáruházadat, termék és kategória struktúrádat részletesen átnézzük, szükség esetén javítjuk, hogy a Google keresőben a lehető legjobb pozícióba kerüljön, hogy termékeidre könnyedén ráleljenek vásárlóid.

A interneten minden a kereséssel kezdődik! Miért ne lennél te az akit megtalálnak?

Mobilbarát külső

A szükséges integrációk kialakítását

Szükség esetén kialakítjuk Google Analytics, Google Ads, Google Search Consol és Facebook Hirdetéskezelő fiókjaidat, létrehozzuk Facebook Pixel követőkódodat, meghatározzuk a konverziókat és ezeket beintegráljuk webáruházadba. Létrehozzuk MailChimp fiókodat és kialakítjuk hírlevél küldő rendszeredet és annak GDPR megfelelőségű fel- és leiratkozó automatizmusait

Egy jó webáruház megléte szükségszerű, de nem elegendő.A sikeres Online Marketinghez számos külső rendszer használata is szükséges.

Biztonságos

Minden szükséges grafikai munkát

Csomagunk minden szükséges grafikai munkadíjat tartalmaz, a fő grafikai tervek megalkotásától, a hirdetésekhez szükséges mutációkig, neked más dolgod nincs mint a szükséges képeket biztosítani.

Ha nincsenek képeid, akkor is számíthatsz ránk! Segítünk azok beszerzésében.

Közösségi funkciók

Komplex marketing stratégiát és folyamatos elemzést

Az online marketing alapja minden esetben egy előre meghatározott stratégia, amelyet a konkurenciáid átnézését követően együtt határozunk meg a csomag tartalmát képző eszközökre, 6 hónapos szerződési időtartamra. A marketing tevékenységet havi rendszerességgel elemezzük, mely alapján szükség szerint módosítjuk azt.

Bevezetünk a tervezett és mért marketing világába!

A Te tulajdonod

Hagyományos, kereső és remarketing kampányokat

A csomagban folyamatos megjelenéssel, előre meghatározott mennyiségű Facebook, Google hirdetéseket találsz, amely a marketing terv alapján kerül havi szinten megvalósításra, a havi tanácsadáskor meghatározott kommunikációs üzenettel. Már a kezdetektől adatbázisba gyűjtjük oldalad látogatóit, akiket idővel remarketing kampányokon keresztül keresünk meg, hogy ne csak az új, de a visszatérő látogatók száma is dinamikusan növekedjen. Google kereső kampányaidat folyamatosan optimalizáljuk, hogy a lehető legeredményesebbek legyenek.

Növeljük új látogatóink számát, építsünk a visszatérő látogatókra.

A Te tulajdonod

Adatbázis építést, rendszeres hírlevél kiküldést

Csomagunkban a MailChimp hírlevélküldő rendszerre építkezünk. Már a kezdetektől első számú törekvésünk és a teljes stratégiánkban az egyik fő célunk a minél nagyobb adatbázis kiépítése, mire havi rendszerességgel hírlevelet küldünk. Természetesen a ajánlatunk a hírlevelek elkészítését is tartalmazza.

Legyen Neked is minden jogi védelemmel felvértezett ügyfél adatbázisod, akikkel kommunikálhatsz is!

A Te tulajdonod

Folyamatos tanácsadást

A marketing egyik alapja a folyamatos kapcsolattartás, együtt gondolkodás és a tudatos tervezés. Ennek érdekében havi egy alkalommal egy legfeljebb 3 órás online "Skype" konzultációt tartunk, ahol kielemezzük az elmúlt hónap eredményeit és felkészülünk a következő hónapra. Igényeid szerint a marketinghez kapcsolódó jogi kérdésekben is segítséget nyújtunk.

Marketing csomagunk rugalmas, mindig a havi konzultáció során határozzuk meg az új üzenetet, taktikai lépéseket, sőt ha kell a stratégiánkon is módosítunk!

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat

A csomag a részletes tartalma:

SEO

Kereső optimalizálás, meta leírások megírása és szövegírási tanácsadás maximum 15 oldalra.

Kampánytervezés

A csomagban található kampányokra landing oldal és a kapcsolódó grafikák elkészítése.

Folyamatos Google Ads kulcsszókampány

A értékesített szolgáltatások/termékek alapján egy kulcsszó kampányt hozunk létre. Ez a kampány 4 szolgáltatás és/vagy termékcsoportra fókuszálhat.
Mindezt a szerződés időtartama alatt folyamatosan karbantartjuk és optimalizáljuk a jobb eredmény érdekében.

Remarketing listák és kampányok

Gondolunk a jövőben megjelenő kommunikációs célokra és előkészítjük a remarketinged, az általad meghatározott 4 termékre, termékcsoportra, vagy konverzióra fókuszálva. Mind a Google, mind a Facebook rendszerben az oldal látogatóit listába gyűjtjük..
A csomag továbbá 4-4 db remarketing kampányt is tartalmaz mind a Google Ads, mind a Facebook rendszerben.

Marketing terv

A webshop megnyitását követő 5 hónapra szóló marketingterv a csomagban lévő kampányokra.

Rendszeres hírlevél kiküldés

A Maichimp hírlevél küldő rendszer felállítását követően a marketing és értékesítési céloknak megfelelő sablon hírlevelet készítünk. Ebbe beillesztve az aktuális kampányokat és tartalmat. A 2. hónaptól havi 1 db hírlevelet küldünk ki.
A hírlevél kiküldés költségét a Mailchimp határozza meg, mely nem képzi tárgyát az ajánlatnak.

Facebook kampányok

Havi 1 db előre egyeztetett Facebook kampány létrehozása a kapcsolódó grafikai anyagokkal az előre egyeztetett marketingterv alapján 

Havi marketing statisztika

Adott hónap végén a hónap marketing tevékenységek és a kapcsolódó konverziók statisztikai kimutatása a weboldal elindulását követő 5 hónapon át.

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat