Facebook Bolt
2020-04-07 16:02

Facebook Bolt – internetes értékesítés a legegyszerűbben

Nincsennek különleges elvárásaid az értékesítéssel kapcsolatban, mégis ki-ki kacsintgatsz a netes eladás felé?
Készíts Facebook Boltot!

A Facebook a legismertebb online felület, mintegy 5.47 millió magyar felhasználóval*, így egyértelmű, hogy megkerülhetetlen a vállalkozásod, boltod jelenléte itt, amennyiben az online világban tervezed értékesíteni termékeidet, szolgáltatásaidat.

A Facebookon való jelenlét egy ingyenes lehetőség, mindössze a hirdetéseinkért kell fizetni, amellyel eddig számunkra ismeretlen Facebook felhasználókat érhetünk el, de ez sem kötelező.

Facebook store

A Facebook számos megoldást kínál nem csak a marketing, hirdetési eszközök, de az értékesítési felületek tekintetében is. Ennek első és talán legismertebb felülete a Facebook Céges oldal és az apróhirdetési felülete a Marketplace. A céges oldalon a vállalkozó nemcsak bemutathatja, ismertetheti vállalkozását, szolgáltatásait, vagy bejegyzéseket jeleníthet meg, kommunikálhat velük, de már egyedi akciók kialakítására is lehetőség van. Amennyiben itt megjelenik egy vállalkozás, megtette az első lépést a digitális jelenlétéhez, követőket, érdeklődőket, vásárlókat szerezhet, amelyek hosszútávon hozzájárulhatnak vállalkozása sikeréhez.

Kevésbé ismert felület a Facebook Bolt, amelynek elindításával már a termékeink bemutatására is lehetőség nyílik, ráadásul könnyen áttekinthető kategorizált formában. Ezzel egy egyszerűsített webáruház indítására (katalógus rendszer) nyílt meg a lehetőségünk, amellyel a Facebook céges oldalunkon elhelyezett bejegyzéseinken is utalhatunk már közvetlenül a termékekre.

A Facebook fejlett értékesítési funkciókat hazánkban nem biztosít a Bolt felülethez, hiányoznak a vásárlási folyamat funkciói, nincs lehetőség fizetésre, számlázásra, de még szállítási mód sem választható. A termékekre azonban érdeklődést küldhetnek Messengeren, vagy telefonon.

A GoWeb évek óta szoros együttműködésben a Facebookal fejleszt alkalmazásokat a közösségi felületre, továbbá nyújt marketing és hirdetési szolgáltatásokat, éves szinten több millió forintos hirdetési költségvetések menedzselésével.

A COVID-19 korona járvány kapcsán segítünk rendkivül kedvező áron a kis- és mikrovállalkozásoknak Facebook jelenlétük kialakításában, tevékenységük megtervezésében.

Facebook Bolt és céges oldal kialakítása, Facebook tanácsadás
már 19.990 Ft + Áfa-tól

Nincsennek különösebb online értékesítési ambícióid, mégsem akarod az internetes eladást teljesen elhagyni? Értékesíts közvetlenül a Facebookon! Segítünk a komplett Facebook jelenlét kialakításában, beleértve az értékesítéshez és termékek bemutatásához használható Bolt felület elkészítését.

A Facebook Tanácsadást minden esetben és a jelenleg a kapcsolattartást is online végezzük, amelyhez Skype használatát javasoljuk.

A Facebook Boltban rejlő egyéb lehetőségek és kapcsolódása más webáruházhoz.

A Facebook együttműködik külső webáruházakkal, így a GoShop, az F.Store és az F.Store Mini webáruházzal is. A termékek egy különleges adatbázis segítségével átadhatók. A GoWeb webáruház rendszerei esetében ráadásul egyedileg megadható formában.

Facebook Pixel

Ezen adatbázisokkal termékkatalógusokat tudunk létrehozni, mely segítségével a Facebook Boltban a termékre kattintva átirányítjuk a webáruház termék oldalára, ahol azonban a már a termék közvetlen megvásárlása is elérhetővé válik.

A termékkatalógusok segítségével Instagram áruházat, továbbá dinamikus és remarketing hirdetéseket is létrehozhatunk, ha a Facebook Pixel kód is megfelelően van beállítva webáruházunkba.

>> Ismerd meg GoWeb járványhelyzetre vonatkozó további mentőcsomagjait

* Forrás: digitalhungary.hu