Rólunk
2017-01-22 16:26

Rólunk

GoWeb a számok tükrében: több mint 10 éves szakmai tapasztalat, több mint 100 átadott weboldal és webáruház, több mint 300 millió forintnyi reklámköltés és számtalan reklám és kommunikációs kampány

A GoWeb, mint komplex online szolgáltatásokat nyújtó ügynökség 2015-ban jött létre a Pannon Creative Kft. és a MarketingDroid Marketing Ügynökség jogutódjaként, a tagok egy évtizedes szakmai tapasztalata és számos nemzetközi ügynökség számára készített komplex kommunikációs kampányban való együttműködés eredményeként. Célunk, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tegyük a legmodernebb online kommunikációs eszközöket, megosztva velük tapasztalatainkat és szaktudásunkat, hogy hatékony és eredményes partnerséget alakítsunk ki.

Folyamatos fejlődni akarásunk szolgáltatásaink és technológiai hátterünk állandó fejlesztését vonja maga után, melyet készséggel megosztunk új és meglévő ügyfeleinkkel, hogy ők is még hatékonyabbak és sikeresebbek legyenek.

Álltunk már ügynökségi és ügyfél oldalon is, így ismerjük a felek közti kommunikációban rejlő buktatókat. Ügyfeleinkkel ezért minden esetben baráti viszony kialakítására törekszünk. Ránk számíthatsz az ötlet megfogalmazásától az értékesítési startégia kialakításán, kivitelezésen át az üzemeltetésig. Ügyfeleinkre üzlettársként tekintünk és hosszútávban gondolkodunk. hiszen az ő gyümölcsöző vállalkozásuk és növekvő profitjuk a mi igazi eredményünk.

Ismerje meg a GoWeb alapító tagjait

Emberi és megkötés mentes

Szluha Bálint Értékesítési és marketing igazgató

Gyermekkora óta az emberek megnyerése, ami igazán érdekli: megismerni a vágyak és az ösztönzés lélektanát. Értékestés szemléletű marketinges, aki számára az profit növelése az elsődleges. Már diákként beszippantotta a digitális média világa, tanulmányai és hobbija révén jártas a grafikai tervezés és az informatikai fejlesztések, adatbázis kezelés területén is, így a marketing teljes spektrumát lefedő technikai ismeretekkel rendelkezik. Dolgozott már KKV szektorban főállású marketingesként, ügynökségi oldalon szövegíróként, komplex reklámkampányok megálmodójaként. Jártas a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi online és offline marketing eszközökben. Több neves márka hazai piacra vezetése, importőri marketing tevékenysége fűződik a nevéhez. Stratéga, aki komplexen igyekszik átlátni a folyamatokat és ügyfelei igényeinek leginkább megfelelő, az értékesítést segítő marketing támogatást nyújtani.

Emberi és megkötés mentes

Kis Gergely Fejlesztési igazgató

Több mint 10 éve fejleszt online alkalmazásokat, nagy tapasztalattal rendelkezik a céges pénzügyi, ügyfélkezelési és kereskedelmi rendszerek tervezésében. Kreatív, rendszerszemléletű gondolkodásmódja segíti a webes vásárlási metódus megtervezésétől a komplex vállalatirányítási rendszerek tervezéséig és megvalósításáig. Jól átlátja a cégek működésének folyamatait, ezeket könnyedén ülteti át informatikai alapokra. Célja, hogy a munkája által kialakított rendszerek segítségével a céges folyamatok egyszerűsödjenek, automatikussá váljanak, mindezt úgy, hogy emberközpontúak maradjanak. Hobbija az Open Source közösségi projektekben való részvétel, támogatja a nyílt platformokat. Legyen szó PHP, Java, Javascript, CSS, C++, C# vagy akár egy új programnyelv tanulásáról fiatalos lendülete könnyen lehetővé teszi a fejlődést és ügyfelei részére a legújabb technológiák, keretrendszerek elérését.

Emberi és megkötés mentes

Pozsgay Gyula Művészeti vezető

Grafikáit, terveit mérnöki precizitással, közgazdász szemlélettel és művészi érzékkel készíti. Portfóliója széleskörű tevékenységet fed le, arculattervek, online és nyomtatott marketinganyagok tervezése, webdesign, felhasználói felületek, kabalafigurák, storyboard, concept art, illusztrációk, könyvborítók, falfestmények. Nagy tapasztalattal rendelkezik a digitális és hagyományos grafikai eljárásokban, festészetben és a fotózásban is.