Facebook Alkalmazás fejlesztés

Ha weblapod vagy Facebook oldalad szeretnéd reklámozni, netán marketing adatbázist építenél erre kitűnő módszer a Facebook alkalmazás. Egy jól megvalósítótt app sikeressége elérheti a fizetett hirdetések sikerességét is.

Elérnél több millió embert?

Jelenleg 1,3 milliárd felhasználó van fent a Facebookon, ebből 5,1 millióan csak Magyarországról. Miért ne használnád fel a közösségi oldal nyújtotta lehetőségeket? Érd el az embereket kreatív játékokkal, kvízekkel, egyedi akciókkal vagy nyereményjátékokkal!

Milyen alkalmazásokat készítünk?

Emberi és megkötés mentes

Képszavazás

Legyen szó egy szépségversenyről vagy fotóversenyről, az applikáció segítségével a felhasználó feltölthet képet, és szavazás alapján felállítunk egy toplistát.

Emberi és megkötés mentes

Játékok

Puzzle, tilitoli, különbségkereső, memóriajáték? A toplistás játékok segítségével könnyen építhetünk közösséget, brandet.

Emberi és megkötés mentes

Képeslapküldő

Lepd meg szerelmedet, barátodat egy személyre szabott képeslappal. Egy cégarculattal ellátott képeslap gyűjtemény segít felhasználókat toborozni bármilyen alkalomra.

Emberi és megkötés mentes

Interaktív üzleti alkalmazások

Bővítsd ki üzleti profilodat interaktív közösségi alkalmazásokkal! Cserebere alkalmazás, webshop felület Facebook oldalra: adj lehetőséget az interaktivitásra a felhasználóidnak! 

Emberi és megkötés mentes

Legyél egyedi!

Van egy jó ötleted? Megvalósítjuk. Nincs ötleted? Gondolkozzunk rajta közösen!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom