F.Store - a havidíjas közösségi webáruház

Felhasználóbarát, dobozos webáruház rendszer, megkötések nélkül, csak 14.990 Ft + Áfa havidíjért

Amennyiben nincs szükséged egy funkcióiban, megjelenésében egyedi online értékesítési felületre, de bevételeidet mégis szeretnéd kiegészíteni online értékesítéssel, akkor az F.Store a Te rendszered. Kedvező havidíja alacsony kockázatot rejt.

Azonban az FStore igazi különlegessége nem a kedvező havidíjban és a komplex funkcionalitásában rejlik, hanem a benne rejlő integrációs lehetőségben, hiszen tökéletes integrálható meglévő weboldaladba, így a már bejáratott oldalaidon akár azonnal kezdheted az eladást.

Fejlettebb funkciókra vágysz? Számtalan - opcionálisan megrendelhető - modul közül választhatsz. Ráadásul ezek egyszeri költségek, így azok a havi díjat nem módosítják.

Az F.Store az ország első önállóan a Facebookon üzemelő közösségi webáruház rendszere.

Tovább webáruház ajánlatainkra >>

Az F.Store Webáruház fő jellemzői

Közösségi funkciókra optimalizálva
Az F.Store kialakításánál a vásárlók szokásait tartottuk szemelőtt, ezért minden olyan közösségi funkciót tartalmaz amire a vállalkozónak szüksége van.
Egyszerű indítás
Egy F.Store havi díjas Webáruház létrehozása nagyon egyszerű. Nincs szükség grafikai vagy programozási ismeretekre. Ezzel az indulás gyors és költséghatékony.
Széleskörű integráció
Az FStore minden szükséges integrációs modult tartalmaz. Google Analytics, Facebook Pixel, számlázó és online kártyás fizetés integráció.
Áruház meglévő weboldalból
A F.Store segítségével meglévő weboldalad új értelmet és funkciókat nyer. Könnyedén beilleszthető már meglévő oldaladba és egyszerűen annak arculatára igazítható. Így előzetes befektetéseid nem vesznek kárba.
Komplex értékesítés
A F.Store Webáruház Rendszer teljes körűen tartalmazza az értékesítés folyamatát, nem kell a vásárlónak elhagyni hozzá a Facebook oldalt. Ráadásul a megrendelések tömeges kezelése is lehetséges.
Fejlett promóció
Az F.Store-ban mindent megtalálható, ami a közösségi promócióhoz szükséges, de még azon is túl. Kupon, termék, szállítási akciókezelés. Fejlett főoldali promóciós és teljes körű Facebook hirdetési lehetőség.
Könnyen megtanulható
Számítástechnikai gyakorlat nélkül is könnyen elsajátítható adminisztrációs felület, gyakorlatias szövegszerkesztő tartalom módosító felülettel.
Univerzális megjelenés
A külső megjelenés Facebook barát, mely tökéletes szimbiózisban van a közösségi oldallal és alkalmazással. Színei testreszabhatóak így bármely weboldalba is tökéletesen beleillik, így könnyedén átalakíthatja webáruházzá weboldalát.
Funkciók, minden amire szükséged van

Termékek korlátok nélkül

Rendezd termékeid fő és alcsoportokba, hogy a vásárlók könnyebben rátaláljanak. Állíts a termékeidhez a jogszabálynak megfelelő ÁFA értéket. A F.Store Rendszer a jogszabályi változásnak megfelelően az ÁFA értékét folyamatosan nyomon követi, így neked ezzel időt spórol.

Vezérlőpult, ami mindent megmutat

A F.Store Rendszer a fontos információkat helyetted a gyűjti. Csak vess egy pillantást az adminisztrációs felület vezérlőpultjára. Valós látogatottsági és értékesítési adatok, hogy tervezhesd a készletezést, a marketinget, ráadásul más rendszer integrációja sem szükséges

Szállításban és Fizetésben nincs kompromisszum

Az F.Store Rendszer szinte minden fizetési és szállítási opciót tartalmaz. Elérhető személyes átvétel, futárszolgálat, és Pick Pack Pont, Postapont is, míg fizetési opcióként a készpénzes, átutalásos lehetőségek közül választhatsz.

Módosítsd a dizájnt, hogy ne csak a Facebook oldalain mutasson jól

A dizájn letisztult, könnyen kezelhető és az alapértelmezett kinézet a Facebook képi világához alkalmazkodik. Azonban Te ne érd be ennyivel, szabd személyre! Módosítsd a színeket, a betűtípust, hogy a Te weboldaladba, a céged arculatába a legtökéletesebben passzoljon.

Ments erdőt! Zöld számlázás előkészítve.

Az F.Store és a szamlazz.hu rendszerek között teljes körű integráció van kiépítve, akár papírmentes számlázási lehetőséggel. Regisztrálj a szamlazz.hu E-számla díjcsomagjára és rendszer beállításaid függvényében az F.Store Rendszer a szállítás értesítéséről szóló e-mailben kiküldi az megrendelés elektronikus számláját a vásárlódnak

Ne aprózd el, kezelj és módosíts tömegesen

Spórolj időt az F.Store Rendszer Termék és Megrendelés import-export funkciójával. A rendszerből letöltött .xls fájlok minden adatot tartalmaznak és többségük módosítható a táblázat exportálásával. A termékek tömeges módosításával, feltöltésével és nagyszámú megrendelés kezelésekor a táblázatos kezeléssel jelentős időt spórolhatsz.

Az FStore Webáruház alapfunkciói:

Alap tulajdonságok

 • Temék limit nincs
 • Tárhely limit 1 Gbyte
 • Felhasználó limit nincs
 • Adat (le-, feltöltés) limit nincs
 • Nincs tranzakciós jutalék az integrációkhoz

Értékesítési lehetőségek
 • Facbook Bolt
 • Weboldalba integrálható
 • Önállóan üzemeltethető

Alapfunkciók

 • ÁFA kezelés
 • Készletkezelés (db szám)
 • Mobil barát megjelenés és adminisztrációs felület 
 • Szerkeszthető válasz emailek
 • Szerkeszthető tartalmi oldalak

Marketing funkciók

 • Kupon kedvezmények
 • Akciókezelő (Darab, kategória, csomag, szállítási kedvezmények)
 • Fejlett SEO eszközök
 • Komplex beépített analitika (Látogatói, értékesítési eredmények)
 • Előre beállított esemény statisztika
 • Ár összehasonlítók kezelése (csak egyedi domain esetén:
  olcsobbat.hu, argep.hu, arukereso.hu)
 • Facebook Dinamikus Termékhiredtések

Front-End funkciók
 • Képlapozó a főoldalon
  Kiemelt termékajánló a főoldalon
 • Kapcsolódó termékajánló a termékoldalon
 • Fejlett termékkereső
 • Megjegyzések kosárhoz
 • Közösségi médiaeszközök (Termék, akció megosztás, kedvelés, hozzászólások kezelése)

Integrációs lehetőségek

 • Facebook Pixel
 • Facebook Terméklisták és Hirdetéskezelő
 • Google Analytics
 • Szamlazz.hu
 • Borgun
 • Posta Pont
 • Pick Pack Pont
 • Olcsóbbat
 • Árukereső
 • Árgép

Ismerd meg az F.Store Bérelhető Webáruház Rendszert! Ide kattintva eléred Demo rendszerünk >>

Marketing és fejlett értékesítés

Oszd meg & Kedveld! - F.Store a Facebook Közösségi Webáruház

Egy csokorban minden közösségi népszerűsítő lehetőség. Oszd meg termékeidet, akcióidat, mentsd le, kedveld, kommenteld, kövesd, dobd ki a Marketplacere, vagy tedd vele azt, ott, ahol és amit szeretnél: Te, a kollégád, az ismerősöd, a barátod, az érdeklődőd, a vásárlód.

Teljes körű közösségi funkcionalitás: Facebook, Google, Instagram, Twitter, Pintrest, Messenger, Viber, Snapchat, Skype

Professzionális Facebook hirdetések.

A F.Store Rendszer minden lehetséges Facebook hirdetésre optimalizálva van. Az újszerű integráció segítségével könnyedén létrehozhatóak az eddig gyakran fejlesztői ismereteket igénylő speciális dinamikus, katalógusokból származtatott hirdetések. A hirdetett termékeket is mi határozhatjuk meg, a kampányt is csak egyszer kell beállítanod, a Facebook és a F.Store folyamatosan frissíti a hirdetni kívánt termékeket.

Opcionális modulok és haladó funkciók

 Tömeges megrendelés, termék export-import modul

Kezeld termékeidet és megrendeléseidet egyszerűen excel (xls) fájlból. Gyorsítsd fel az adminisztrációt és az adatok feltöltését,

 Termékösszehasonlító és paraméterkezelő modul

Készíts egyszerűen táblázatokat a termékek adatlapjára, hasonlítsd össze a kategóriád termékeit, azok tulajdonságai alapján.

 Termékvariációk modul

Segíts a vásárlóknak a választásban. Rendezd termékeidet szín, méret és egyéb variációk szerint.

 Univerzális integrációs export-import modul

Egyedi listáid vannak? Termékek és ügyfelek xls/csv/xml export-importja a te igényeid szerint.

 Törzsvásárlói kedvezmények, egyedi termék árazással modul

Adj meg egyedi árakat termékeidre külön-külön minden törzsvásárlói csoportra, kezeld az áraidat könnyedén tömegesen excel (xls) fájlból.

 Készletfigyelés, feliratkozással és értesítéssel modul

Nincs a terméked raktáron? Adj lehetőséget a vásárlóknak, hogy értesítést kérhessenek arról, ha újra elérhető lesz. Kapj visszajelzést arról, mit vásárolnának még a látogatók a webáruházadból, alakítsd készleted az alapján.

 Árfigyelés, feliratkozással és értesítéssel modul

Küldj értesítést látogatóidnak új akciós termékeidről, vagy ajánlj helyettesítő terméket helyettük.

Aknázd ki a főoldalban rejlő előnyöket.

Az F.Store Rendszer, bár elsősorban Facebook webáruházként üzemel, mégis számos csak a nagy webáruház rendszerekre jellemző marketing funkcióval van felruházva. A főoldali lapozó tökéletes lehetőséget nyújt akcióink képi megjelenítésére, ráadásként a lapozóba egyidőben több kép is feltölthető.

Befolyásold vásárlód, ajánlj mindig az Ő kedve szerint.

Ne engedd el vásárlód, növeld a kosárértéket az F.Store Rendszer ajánlási funkcióinak használatával. Állítsd össze a főoldaladon ajánlott termékeid listáját, vagy kapcsolj termékeidhez kiegészítő termékeket, így termékeidhez közvetlenül tudsz kiegészítőket, alkatrészeket ajánlani.

Alkalmazd az árazásban és az akciózásban rejlő végtelen lehetőséget!

Legyen ingyenes a szállítás. Adj kedvezményt termékeidre, termékcsoportjaidra. Rögzítsd a minimális kosárértéket kedvezményeidhez. Időzítsed akcióidat. Az F.Store Rendszer fejlett akciókezelőjének csak a képzeleted szab határt.

Érj el a keresőkben kiemelkedő helyezést*

Legyen a Te terméked, webáruházad az elsők között, amire a látogatók rátalálnak. Az F.Store Rendszerbe mind a termékekhez, mind a tartalmi oldalakhoz egyedi SEO állítható be. Alapértelmezetten is keresőbarát az termékoldalak felépítése, a generált link és a leírás tartalma alapján létrehozott meta description, de igény esetén mindez szabadon módosítható.

Aknázd ki meglévő webáruházaddal az F.Store előnyeit.

Rendelkezel webáruházzal, de még nem nyitottál a közösségi értékesítés felé? Már kint vannak a termékeid a Facebook oldaladon, de többre vágysz? Katalógus díjcsomagunk segítségével a klasszikus Facebook XML export segítségével termékeid a F.Store Rendszerbe áttölthetőek és a vásárlási funkciókon kívül a rendszer minden marketinges előnyét Te is élvezheted.

Integrációs lehetőségek. Fejlett statisztika.

Az F.Store Rendszerbe könnyedén integrálható a Facebook Pixel és a Google Analytics* követő kód, így nem csak a látogatások, de a vásárlási folyamatok is nyomon követhetőek. Elemezz bővített adatokat és legyen professzionális, tudatok elektronikus értékesítésed.

Érd el látogatóidat egyénre szabott ajánlatokkal.

Az F.Store Rendszer integrációs lehetőségei kihasználásával egyedi remarketing listák* hozhatók létre, melyekkel előre meghatározott látgatói köröket egyedi akciókkal, kedvezményekkel, termékajánlókkal érhetünk el. Ne hagyjuk veszni a már betért látogatót!

*A Google Analytics integrációhoz és SEO-hoz kapcsolódó funkciók feltétele, a weboldalba (egyedi dominnévvel) történő integráció. A rendszer közösségi webáruházként történő alkalmazására nincs hatással, de az egyedi domain megléte nélkül ezen funkción nem fognak működni.

Ismerd meg az F.Store Bérelhető Webáruház Rendszert! Ide kattintva eléred Demo rendszerünk >>


Fejleszd internetes értékesítésed

Nyiss az online világra és gondoskodj arról is, hogy valóban megtalálják webáruházad!

>> Ismerd meg online marketing szolgáltatásainkat

Gondolokodj csomagban ás válaszd céljaidnak leginkább megfelelőt, webfejlesztéssel, 5 hónapos bevezető marketinggel, 6 hónapos részletre!

Webáruház bérlet és bevezető Marketing csomag ajánlat

Webshop és Marketing csomag ajánlat

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom