Egyedi fejlesztés
2017-01-01 23:31

Egyedi fejlesztés

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Nem találsz az igényeidnek megfelelő szoftvert? Legyen szó böngészőből futó online vagy a számítógépen lévő offline alkalmazásról, mi elkészítjük neked. Online játéktól a vállalatirányítási rendszerekig évtizedes tapasztalatunk van az alkalmazásfejlesztésben.

Nagyobb fejlesztéseink

Emberi és megkötés mentes

Vállalatirányítási rendszer

Komplex vállalatirányítási rendszer gyártó cégeknek, elkészült moduljaink: Értékesítés, HR, Gyártás, Kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, Táv- és csoportmunka. 

Emberi és megkötés mentes

Egyedi online játékok

Az EDUTUS Egyetem számára fejlesztett komplex játéklogikával működő online játékaink segítségével szimulálható a befektetett energia, elérhető tudásszint az egyetem elvégzése közben.

Emberi és megkötés mentes

LCD fal- vezérlő

Időzíthető távolról managelhető LCD fal- vezérlő alkalmazásunk segítségével pontosan meg lehet adni, hogy melyik napszakban milyen ajánlat jelenjen meg.

Emberi és megkötés mentes

Karrier szimulátor

A Fundamenta Lakástakarékpénztár megbizásából fejlesztett komplex karrierszint kiképzőjátékunk segítségével pontosan modellezhető a szükséges energiabefektetés és a várható havi jövedelem.

Emberi és megkötés mentes

Időpont, pácienskezelő rendszer

Komplex pácienskezelő rendszer online időpontfoglalással, az orvosi felületen rögzíthető vizsgálati eredmények kezelésétől a páciens regisztrációján át a letölthető eredménylapokig.