Webshop ajánlatok
2018-12-14 09:58

Webshop ajánlatok

Segítünk eligazodni a webáruház rendszerek útvesztőjében, megtalálni értékesítési céljaidnak legmegfelelőbbet, hiszen célunk a hosszútávú együttműködés.. 
A GoWeb az webáruházak széles választékát nyújtja az egyedi webáruházak fejlesztésétől a havi bérletig. A döntés a Te kezedben van.

Mindkét rendszer cégünk saját fejlesztése, így nemcsak biztonságban tudhatod adataidat, de könnyedén integrálhatod a már bevitt termékeket, tartalmaidat és beállításaidat. Az egyedi fejlesztés mindemellett - a piacon lévő kész, dobozos termékekkel szemben - maximális rugalmasságot, alacsonyan tartható fejlesztési díjakat tesz lehetővé és egyszerűbben használható felhasználói, adminisztrációs felületet is takar.

Ismerd meg a GoWeb CMS alaprendszerünket >>

Egyedi webshop, már 149.990 Ft + Áfa-tól

A GoShop Webáruház rendszerünk moduláris felépítésű és teljesen személyre szabható. Indulj azon modulokkal amelyekre valóban szükséged van. Terveztess egyedi megjelenést, válassz fizetési és szállítási partnert, integráld külső rendszereidet. Kezeld le partnereidet, viszonteladóidat, kövesd nyomon pénzügyi helyzeted. Mindezt egy rendszerben, személyre szabottan. Ez a GoShop Webáruház.

Egyedi webáruházra kérd személyre szabott ajánlatunk!

A GoShop Webáruház Rendszer moduljai >>

Webhop bérlés, már 14.990 Ft + Áfa-ért

F.Store Webáruház Rendszerünk minden funkciót tartalmaz ami a hatékony online kereskedelemhez szükséges. Komplex, sallangmentes funkciók és egyszerű kezelhetőség jellemzi, keretek és limitek nélkül.

F.Store az egyetlen magyar nyelvű webáruház, mely széleskörűen alkalmazható, akár önállóan, akár meglévő weboldalába integrálva.

Az ajánlat részletei >>

Te az értékesítéssel foglalkoznál? Neked az online értékesítés egy teljesen új terület?

Válaszd 6 hónapos bevezető marketinggel és minden kezdeti segítséggel megtámogatott webáruház bérleti csomagunkat. - Ne a tied legyen egy újabb pont a vaksötétben, a tied világítson, illatozzon, mozogjon és zenéljen, hogy mindenki megtalálja...

Az online értékesítés egy nagyon speciális terület, nem csak a technológiai, de analitikai és marketing ismereteket is igényel. Ezen ismeretek hiánya komoly anyagi kockázattal is jár. Csökkentsd bevezető marketing támogatási csomagunkkal, amely bérelt és egyedi fejlesztésű webáruházainkhoz egyaránt elérhető. 

Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat >>

Webáruház bérlet és 5 hónapos bevezető marketing részletre
havi 119.990 Ft + Áfa-ért

Webáruház indítása egyszerűen, alacsony kockázattal.  Mi nem csak tanácsokat adunk, hanem ki is vitelezzük közösen megalkotott marketing tervünket, sőt már az ötlet megfogalmazásától segítünk és támogatunk céljaid elérésében. Csomag ajánlatunk mindenben segítséget nyújt, a kategóriák megalkotásától, termékek, tartalmak feltöltésétől, a bevezető marketingen és konkurencia elemzésén át, az eredmények kiértékeléséig. 

A csomag időtartama 1 hónap rendszerindítás és integráció + 5 hónap marketing tevékenység

Az ajánlat részletei >>

Egyedi webáruházra fejlesztésére és kapcsolódó marketingre kérd személyre szabott ajánlatunkat!