Online Marketing Mentő csomag
2020-04-07 17:09

Online Marketing Mentő csomag

Marketing segítség azoknak akiknek gyors, alacsony díjazású marketing segítségre van szüksége a fertőzés idejére.

Célunk segíteni a kis- és mikro vállalkozásokat az online értékesítés terén. Tudjuk az online kommunikáció lehetőségeiben szövevényes és bonyolult kiigazodni, komoly kockázatot rejt magában anyagi és munkaidő tekintetében. A járvány ideje alatt pedig pont az idő az a tényező amelyből igen kevés áll a rendelkezésünkre és vállalkozásunk jövedelmezősége is pillanatok határozhatják meg.

  1. Segítünk a megfelelő online eszközök kiválasztásával átvészelni ezt a nehéz időszakot.
  2. Segítünk megismerni a vállalkozásod szempontjából releváns, általános mérési technológiákat, mutatókat és bevezetünk az online kampánytervezés világába.
  3. Segítünk kialakítani a vásárlói célcsoportokat, termékkínálatot.
  4. Segítünk elindítani a kezdeti hirdetéseket.

Egyszóval megtesszük Veled az első lépéseket.

Online Marketing Start Csomag havi nettó 19.990 Ft + Áfa-ért

Csomagunkat azon mikro-vállalkozásoknak ajánljuk, akik még csak most ismerkednek az online marketing világával. E gyakorlatias csomag keretén belül megvizsgáljuk jelenlegi online eszközeidet, stratégiáidat. Segítünk a megfelelő mérés rendszer kialakításában és PPC hirdetések segítségével a hatékony célpiac meghatározásában.

A csomag időtartama 3+1 hónap.

Mit tartalmaz ajánlatunk?

Stratégia és eszköz elemzés

Előzetesen megvizsgáljuk az oldal felépítését (amennyiben rendelkezel vele), tartalmát, az alkalmazott marketing eszközöket, értékesítési célcsoportokat és a komplex stratégiát.

Tanácsadás és bemutatás

Átnézzük az előzetes elemzés eredményét, majd megismertetünk a számodra releváns marketing eszközökkel, internetes értékesítési lehetőségekkel, egy legfeljebb 3 órás online "Skype" tanácsadás keretén belül. A beszélgetés folyamán átnézzük a lehetséges és javasolt módosításokat, kommunikációs megoldásokat.

Célcsoport elemzés és kialakítás

A tanácsadást követen 3 hónapon át 3 db Facebook hirdetés segítségével a lehető legszűkebb célközönséget alkotjuk meg, fókuszálva a termék és/vagy szolgáltatás kínálatra. Bevezetünk a kampány előkészítés metodikájába.

A csomag díja a médiaköltést nem tartalmazza, illetve a szükséges profilok (Facebook Hirdetéskezelő, Google Analytics) létrehozását és a hirdetések grafikai költségét sem. Természetesen ezen szolgáltatásokat a csomag mellé kedvező áron kínáljuk.

>> Ismerd meg GoWeb járványhelyzetre vonatkozó további mentőcsomagjait