Reszponzív weboldalfejlesztés
2016-12-28 20:27

GoWeb CMS - Weboldalfejlesztés

Te és vállalkozásod már nyitott a világra? 

Professzionális üzleti, egyéni vagy marketing promocionális weboldalak egyedi funkciókkal és dizájnnal, a legmodernebb 2021-es technikai elvárásoknak megfelelően: ez a GoWeb CMS.

A GoWeb CMS több mint 10 évnyi webfejlesztés és több mint 100 átadott weboldal tapasztalatának eredménye, egy saját fejlesztésű egyszerű és emberközpontú weboldal-motor, mely számos előnyt nyújt: rugalmas, személyre szabható, és melyben különleges kivánságok és fejlesztések is rövid határidővel, rugalmasan megvalósíthatóak.

Ráadásul weboldaladat és az az azzal kapcsolatos minden feladatot is egy kézben tudhatod, mert cégünk minden felmerülő kérdésben segítséget nyújt a weboldal fejlesztésén felül.

  • Nem csak fejlesztünk, hanem akár közösen is kialakítjuk a weboldalad szerkezetét a valóban szükséges funkciókat, mely mentes minden sallangtól és konkrétan az értékesítési startégiádra épül.
  • Igényed szerint ezen értékesítési startégiára már a tervezési szakaszban marketing támogató koncepciót készítünk, majd a weboldal átadását követően a weboldal fejlesztését követően ki is vitelezzük. 
    Ismerd meg online marketing szolgáltatásainkat >>>
  • Segítünk az oldal üzemeltetésében. Kedvező árú support lehetőségeket és tárhely, hosting alternatívákat kínálunk, de a szükséges domain nevet is befoglaljuk neked.

Mi hosszú távon gondolkodunk!
Egyediben és nem nyílt forráskodú, ingyenes rendszerek átszabásában, paraméterezésében!

Egyedi alaprendszer a nyílt forráskódú rendszerekkel (pl. WordPress) szemben biztonságosabb, kevésbé erőforrásigényes, nem csak hatékonyabb benne a fejlesztés, de ügyfeleink minden elképzelése megvalósítható és minimális költséggel jár a naprakészen tartása is. Mi sok céggel szemben nem árulunk zsákbamacskát és bár a GoWeb CMS zárt forráskodú, mégis alapja a nyílt forráskodú Laravel PHP keretrendszer, mely számos előny mellett ügyfeleink hosszútávú érdekeit is szolgálja. Ez számukra biztonságot jelent, hiszen amennyiben cégünkben megrendülne a bizalmuk a GoWeb CMS alapokon nyugvó weboldalaikat más Laravel fejlesztő is tovább alakíthatja.

A kezdetekben a fentiekre sokan nem gondolnak, azonban a weboldal egy akár évekre szóló beruházás! Sok ügyfelünknél találkoztunk már feltört, karbantarthatatlan vagy csak nagy költségek áron fenntartható rendszerekkel, de olyanokkal is amelyekben későbbi igényeiket már nem lehetett megvalósítani. Gyakran ekkor jön el a döntés: Hátrahagyva az előzőbe befektetett energiát, weboldalt kell váltani! 

Tervezzen Te is hosszú távra és dönts egyedi rendszer mellett! Válaszd a GoWeb CMS-t!

Rendszerünk tulajdonságai

Emberi és megkötés mentes

Felhasználóbarát adminisztrációs felület

GoWeb rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható, könnyen kezelhető, mint egy szövegszerkesztő.

Emberi és megkötés mentes

Mobilbarát megjelenités

Az oldal és az adminisztációs felület is reszponzív, így minden funkció mobil eszközökről is elérhető, hogy okostelefonról, vagy tabletről is módosíthass bármit, bármikor és bárhol.

Emberi és megkötés mentes

Sablon dizájn alkalmazhatósága

A rendszer az egyedi grafikai dizájn mellett alkalmas WordPress sablon dizájnok fogadására is, mellyel akár töredékére csökkenthető a grafikai, tervezési, feldolgozási idő és költség.

Emberi és megkötés mentes

Dizájnerbarát kialaktás

A HTML, CSS és JavaScript teljes személyreszabhatóságot kinál, igy semmi nem állhat a kreativitás útjába.

Emberi és megkötés mentes

Közösségi integráció

Facebook, Google + integráció, like és megosztás, social media box kihelyezési lehetőség.

Emberi és megkötés mentes

Keresőbarát felépítés

Átlátható, könnyen kezelhető honlapfelépítés, keresőbarát url-ek, meta lerások szerkesztése és adminisztrátor oldali széleskörű SEO funkciók.

Emberi és megkötés mentes

Modularitás

A weboldalak modulokkal, funkciókkal bármikor bővíthetők utólagosan is.

Alapmoduljaink

Szerkeszthető tartalmak

Korlátlan mennyiségű szerkeszthető tartalom és beszúrható kép, térkép és videó.

Többszintű felhasználókezelés

Felhasználóidat több szinten korlátozhatod a modulok használatában.

Galériák modul

Hozz létre galériákat és töltsd fel képekkel!

Médiatár

Felhő alapú médiatárunkban kezelheted fájljaidat. A képek szerkesztését (átméretezés, elfogatás, kivágás) online is végezheted.

Menüszerkesztő

Korlátlanul kezelhető többszintű rendezhető menüszerkesztő.

Hírek modul

Hozz létre megkötések nélkül hírkategóriákat, híreket!

Űrlapszerkesztő modul

Űrlapszerkesztőnk segítségével könnyedén készíthetsz reszponzív (mobilon átrendeződő) űrlapokat megkötések nélkül.

Sablon, katalógus oldalak kialakíthatósága

A GoWeb CMS-ben könnyedén kialakíthatóak előre rögzített elemek alakalmazásáva sablon oldalak, amelyek az admin felületről egy form segítségével, külön szerkesztés nélkül tölthetőek fel, így egyszerű több oldal azonos grafikai megjelenéssel történő megjelenítése. A sablon oldalakhoz automatikus gyűjtőoldalak is létrehozhatóak, így katalógus is kialakítható a rendszerben.

Opcionális moduljaink

A GoWeb CMS egy folyamatosan fejlődő rendszer, ezáltal az extra fejlesztés nélkül igényelhető moduljaink száma is folyamatosan nő. Természetesen bármilyen, az egyedi igényeknek megfelelő modul és funkció lefejlesztésére is lehetőség van.

Ügyfél beléptető modul

Jeleníts meg ügyfeleidnek egyedi tartalmat jelszóval védett felületen. A modul segítségével felhasználóid egyedi belépési azonosítót adhatsz meg, és belépett ügyfeleknek egyedi menüpontok, egyedi tartalmak érhetőek el. 
Jelen modullal minden beléptetett felhasználó azonos tartalmat lát.

Komplex statisztikai modul

Exportálható statisztikál és garfikonon megjelníthető statisztikai adatok (Látogatások ideje, látogatások hossza, érkezés helye, megtekintett oldalak), amelyek szabadon állítható időintervallumra is szűkíthetőek.

Dokumentum kezelő és listázó modul

Kezeld a rendszerbe dokumentumaidat, rendszerezd őket kategóriákba, tedd őket kereshetővé ügyfeleid számára. Szűkítsd az elérhetőséget egyedi ügyfelekre, vagy ügyfél kategóriákra, az ügyfél beléptető modullal összekapcsolva.

Időpont foglaló modul

Foglaljanak ügyfeleid időpontot weboldaladon szolgáltatásaidra. Határozz meg több szolgáltatási helyet, alapértelmezett nyitva tartási ideidet és a nyitvatartáshoz adj hozzá kivételeket (ünnepnapokat, egyedi zárvatartásokat). A foglalásról az ügyfél és Te is értesülsz emailben, de adatbázisban is tároljuk, sőt akár Google naptáradba is áttöltjük az időpontot.
Az időpont foglaló modul a GDPR követelményeknek megfelel, azaz előre meghatározott időn túl nem tárolja a foglalásokat az adatbázisban.

Többnyelvűség kezelő modul

Rendszerünk a többnyelvű modul aktiválásával alkalmas a tartalmak és a weboldalon található szövegek több nyelven történő megjelenítésére.

Ügyfél beléptető modul: egyedi tartalommal

Legyen mindenkinek teljesen egyedi tartalma! Az ügyfél beléptető modul kiegészítő funkciója, mely segítségével minden ügyfél egymástól független egyedi tartalmat ér el a belépést követően..

GYIK modul

A GoWeb CMS sablonizált módon ad lehetőséget a Kérdések és Válaszok megjelenítésére.

8 ok a GoWeb CMS mellett

Egyszerű
Fejlesztés során törekszünk a minél egyszerűbb, letisztultabb felépítésre, így az egész rendszer átlátható, könnyen fejleszthető.
Modern
Tartalomkezelő rendszerünk alapja a már PHP 7-et is támogató Laravel keretrendszer, így biztosítjuk a rendszerünk jövőbeli egyszerű frissíthetőségét.
Közösségi
Megosztás, like, share, a rendszerünk rendelkezik fejlett közösségi funkciókkal, így a hálózatokkal való kommunikáció rendkívül egyszerű.
Moduláris
Nincs szükséged Fórumra vagy Chat modulra? Nem probléma, nálunk mindig csak annyi modult kapsz, amennyit szeretnél használni.
Élmény használni
Az Adminisztrációs felület tervezésénél fő szempont volt a könnyű használhatóság. A felületeket úgy építettük fel, hogy a legegyszerűbben használható legyen.
Megbízható
A CMS-t és minden elkészült modult a kézi tesztelés mellett Automata úgynevezett Unit tesztelésnek is alávetjük, így kiszűrünk minden lehetséges hibát.
Könnyen megtanulható
Számítástechnikai gyakorlat nélkül is könnyen elsajátítható adminisztrációs felület, gyakorlatias szövegszerkesztő tartalom módosító felülettel.
Időtakarékos
Rendszerünk felépítése és átláthatósága miatt a modulfejlesztés sosem volt ilyen gyors. Szeretnél egy új funkciót? A lehető legrövidebb idő alatt el tudjuk készíteni.

Fejleszd internetes értékesítésed

Nyiss az online világra és gondoskodj arról is, hogy valóban megtalálják weboldalad!

>> Ismerd meg online marketing szolgáltatásainkat