Online Marketing Start csomag
2018-12-13 10:15

Online Marketing Start csomag

Támogatás a marketinggel ismerkedőknek

A csomag a meglévő weboldal szakmai szempontok (megfelelő mérés, konverzió, kereső optimalizálás) szerinti átnézését, elemzését tartalmazza, melyet kiegészítünk havi ciklusokban indított Facebook hirdetésekkel, egyre finomodó célközönség meghatározással, mely a hagyományos értékesítéshez is felhasználható a célcsoport szűkítéséhez. 

A csomag segítségével elsajátíthatod vállalkozásod szempontjából releváns, általános mérési technológiákat, mutatókat és bevezetünk az online kampánytervezés világába.

Online Marketing Start Csomag havi nettó 20.000 Ft + Áfa-ért

Csomagunkat azon mikro-vállalkozásoknak ajánljuk, akik még csak most ismerkednek az online marketing világával. E gyakorlatias csomag keretén belül megvizsgáljuk jelenlegi online eszközeidet, stratégiáidat. Segítünk a megfelelő mérés rendszer kialakításában és PPC hirdetések segítségével a hatékony célpiac meghatározásában.

A csomag időtartama 3+1 hónap.

Mit tartalmaz ajánlatunk?

Stratégia és eszköz elemzés

Előzetesen megvizsgáljuk az oldal felépítését, tartalmát, az alkalmazott marketing eszközöket, értékesítési célcsoportokat és a komplex stratégiát.

Tanácsadás és bemutatás

Átnézzük az előzetes elemzés eredményét, majd megismertetünk a Google Analytics alapvető használatával és a Facebbok üzleti profil kezelésével, továbbá átvesszük ezek alap mérőszámait, egy legfeljebb 3 órás online "Skype" tanácsadás keretén belül. A beszélgetés folyamán átnézzük a lehetséges és javasolt módosításokat, kommunikációs megoldásokat.

Célcsoport elemzés és kialakítás

A tanácsadást követen 3 hónapon át 3 db Facebook hirdetés segítségével a lehető legszűkebb célközönséget alkotjuk meg, fókuszálva a termék és/vagy szolgáltatás kínálatra. Bevezetünk a kampány előkészítés metodikájába.

A csomag díja a médiaköltést nem tartalmazza, illetve a szükséges profilok (Facebook Hirdetéskezelő, Google Analytics) létrehozását és a hirdetések grafikai költségét sem. Természetesen ezen szolgáltatásokat a csomag mellé kedvező áron kínáljuk.

>> Ismerd meg GoWeb CMS rendszerünk


Ennél komplexebb marketing támogatást kérnél, esetleg weboldalra, vagy webáruházra is szükséged lenne?

Meglévő weboldaladhoz keresel megoldást?
6 hónapos marketing csomag, minden szükséges támogatással, átalánydíjon.

Weboldal Marketing csomag ajánlat

Meglévő webáruházad forgalmát pörgetnéd inkább fel?
6 hónapos marketing csomag, minden szükséges támogatással, átalánydíjon.

Webshop marketing átalánydíjas csomagajánlat

Weboldal fejlesztés csomagban 5 hónapos bevezető marketinggel.
6 hónapos részletre, mindennel ami az induláshoz szükséges.

Weboldal és bevezető Marketing csomag ajánlat

Webshop bérlet csomagban 5 hónapos bevezető marketinggel.
6 hónapos részletre, mindennel ami az induláshoz szükséges.

Webshop bérlet és 5 hónapos bevezető marketing ajánlat