COVID-19 Online Mentőcsomag
2020-04-06 14:31

Online Mentőcsomagok a járvány idejére

Válts hagyományos értékesítésről online kereskedelemre, akár 3 hónapra.

Vannak akik jó ideje tervezik, vannak akik számára most lett világos, hogy az internetes értékesítés segítheti a bolti eladást. Ráadásul a jelen nehéz helyzetben nagymértékben kiegészítheti bevételeinket is.

A COVID-19 járvány hatására kiskereskedelmi egységeik, boltjaik teljes bezárásra és/vagy részleges nyitva tartására kényszerülnek. Az emberek nem mernek, vagy nem akarnak boltokba járni, de az eladók is félnek, hogy tömeg alakul ki az eladótérben, ami mindenki számára komoly kockázatot hordoz. Sok kis és középvállalkozó keres meg minket, hogy tanácsot kérjenek vállalkozásuk internetes megjelenésének értékesítési lehetőségeinek feltérképezésében.

Tudjuk, ez - az internetet csak használói szinten ismerő - vállalkozóknak komoly kihívás, mind anyagi, mind munkaszervezési és mind pénzügyi kockázati szempontból.

Több évtizedes online értékesítési és rendszerfejlesztési tapasztalatunk felhasználásával, nekik állítottuk össze az alábbi mentőcsomagokat, amelyek alkalmazásával gyorsan ragálhatnak a mostani különleges helyzetre.

Minden eleme a járvány gazdasági helyzetére szabva

Egyszerű indítás
F.Store Mini rendszerünk rendkívül egyszerűen elindítható, minden informatikai jártasság nélkül.
Komplex segítség
A Goweb segítséget nyújt mindenben, ami az online értékesítéshez kell, legyen szó webáruház indításról, logisztikáról, vagy marketingről.
Személyre szabhatóság
Az elemek mindegyike külön-külön is alkalmazható. Te döntheted el, milyen szinten alkalmaznád az internetes értékesítés eszközeit.
Nincs kötelezettség
Nincs hosszú 1 éves szerződés, hűségnyilatkozat. Webáruházunkra mindössze 3 hónap a fix bérleti idő, ezt követően év végéig egy nagyon kedvező havidíjat számlázunk. Nincs termékkorlát. Rendszereinkbe annyi terméket tölthetsz, amennyit az időd megenged.

.

Válassz igényeid szerint.

F.Store Mini,
havi 8.990 Ft+ Áfa-ért, 12.31.-ig, vagy amíg szükséged van rá.

Az F.Store Mini egy rendkívül egyszerűen használható bérelhető webáruház rendszer, mely kifejezetten a jelen járványügyi helyzetre állítottunk össze. Minden funkciót tartalmaz, amelyre a kiskereskedőnek szükség lehet az online értékesítéshez. Gyors indulási idő, kötöttség mentes kedvező moduláris árképzés

Az ajánlat részletei >>

Facebook Bolt és céges oldal,
már 19.990 Ft + Áfa-tól

Nincsennek különösebb online értékesítési ambícióid, mégsem akarod az internetes eladást teljesen elhagyni? Értékesíts közvetlenül a Facebookon! Segítünk a komplett Facebook jelenlét kialakításában, beleértve az értékesítéshez és termékek bemutatásához használható Bolt felület elkészítését.

Az ajánlat részletei >>

Online Marketing Mentő Csomag
havi nettó 19.990 Ft + Áfa-ért

Csomagunkat azon mikro-vállalkozásoknak ajánljuk, akik még csak most ismerkednek az online marketing világával. E gyakorlatias csomag keretén belül megvizsgáljuk jelenlegi online eszközeit, stratégiáját. Segítünk a megfelelő mérési rendszer kialakításában és PPC hirdetések segítségével a hatékony célpiac meghatározásában.

A csomag időtartama 3+1 hónap.

Az ajánlat részletei >>