Weboldal már nettó 99.900 Ft-ért!
2017-03-23 10:27

Weboldal fejlesztés ajánlat

Legyen neked is professzionális, modern weboldalad!

A GoWeb által fejlesztett weboldal rendszer, a GoWeb CMS adminisztrációs felülete könnyen használható. A beépített élő chat segítségével sosem maradsz magadra. Moduláris felépítésének köszönhetően az oldal igényednek megfelelően személyre szabható. A rendszer cégünk saját fejlesztése, így a későbbiekben az egyéni ötleteid megvalósítása könnyen és kedvező költségen megvalósítható. Weboldaladhoz választhatsz egyszerűbb vagy prémium sablon kinézetet. Neked ez nem elég?  Teljesen egyedi kinézetet tervezünk weboldaladnak, aminek csak a képzeleted szab határt.
Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

Weboldal már 99.900 Ft + Áfa-tól

Legyen rövid határidő alatt modern és biztonságos weboldalad. Válassz meglévő modern sablonjaink közül, mi segítünk az oldal szerkezetének kialakításában és a tartalmak feltöltésében.

Az ajánlati áron felül rendszerünkben lehetőség van egyes alap WordPress sablonok felhasználására is, de igény esetén egyedi dizájnt is készítünk oldaladhoz.

Mit tartalmaz weboldal ajánlatunk?

Emberi és megkötés mentes

A modern GoWeb CMS rendszert

A GoWeb rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható, könnyen kezelhető, mint egy szövegszerkesztő.

Mobilbarát külső

GoWeb alapsablonokat

Választhatsz alapsablonjaink közül, melyeket igény szerint átszínezünk. Ebbe illesztjük be logodat.

Biztonságos

Integrációkat

Weboldaladat összekötjük Google Analytics fiókoddal

Közösségi funkciók

Rendszer betanítást

A weboldal átadását követően megmutatjuk a rendszer használatát, hogyan tudod a tartalmaidat könnyedén feltölteni és az adminisztrációs felületet használni.

A Te tulajdonod

Támogatást 1+1 éven keresztül

A GoWeb keretrendszerre vállaljuk, hogy a 12 hónap szavatosságon felül 24 hónapon keresztül minden időközben megjelenő biztonsági frissítést elvégzünk.

>> Ismerd meg GoWeb CMS rendszerünk


Többre segítségre, netán másra vágysz?   

Weboldal fejlesztés csomagban 5 hónapos bevezető marketinggel.
6 hónapos részletre, mindennel ami az induláshoz szükséges.

Weboldal és bevezető Marketing csomag ajánlat

Meglévő weboldaladhoz keresel megoldást?
6 hónapos marketing csomag, minden szükséges támogatással, átalánydíjon.

6 hónapos marketing csomag


A későbbiekben is rendelkezésedre állunk!

A weboldal átadásával mi nem érezzük a munkát elvégzettnek, így igény esetén az indulásban és a működésedben is az alábbi opcionális szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tudjuk mekkora kihívás egy adminisztrációs felület kezelése, ha valaki a számítástechnikában nem jártas, vagy csak szeretné igazán dizájnosra elkészíteni oldalait! Feltöltjük, megtervezzük aloldalaid tartalmát, oktatást tartunk, így nem csak Te, de akár a későbbiekben érkezett új kollégák tökéletesen kezelik majd oldaladat.

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Tudjuk Te is a keresők első találatai között akarsz szerepelni! Az oldal technikailag maximálisan megfelel a keresők elvárásainak, mégis szükséges egyéb beállításokat is megtenni. figyelni kell a szövegírásra, a megfelelő META szövegek helyes megírására. A GoWeb mindebben is segítségedre van!

>> Kereső marketing

Marketingstratégia, hirdetési kampányok

Bevezető vagy hosszú távú marketingstratégia, hirdetési kampányok felállítása és kezelése

Kereshetővé és megtalálhatóvá válni a legfontosabb, ránk ebben is számíthatsz. Tervezünk, hirdetünk, hírleveleket küldünk, és bevezetünk az online statisztikák világába is.

>> Online hirdetések menedzsmentje

Közösségi profilok

Közösségi profilok létrehozása, kezelése

Mindenről gondoskodunk, és segítünk követőket szerezni, akiknek átadhatod ismereteidet, ezáltal növelve a bizalmat üzleted iránt. Létrehozzuk a Facebook és Google + üzleti oldalaidat, elérhetővé teszünk a Google Térképen.

>> Közösségi marketing szolgáltatásaink

Hírlevél kampányok

Hírlevél kampányok

Saját üzemeltetési GoMail Hírlevél küldő Rendszerünk minden komplex igényt kielégít. Segítünk hírlevél kampányok megtervezésében és lebonyolításában. Adatbázisra van szükséged? Nem gond! Értékesítési céljaidnak megfelelőt vásárolunk, vagy ajánlunk neked!

>> Hírlevél marketing

Domain és tárhely

Domain foglalás és tárhely biztosítása

Érezd magad igazán biztonságban, segítséget nyújtunk a technikai kérdésekben is! Saját szervereinken tárhelyet biztosítunk, de domain neveddel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.