Webáruház bérlet már nettó 14.990 Ft/hó-tól
2017-03-23 12:12

Webáruház bérlet ajánlat

Dönts az igényeid szerint, válassz modern, felhasználóbarát webshop rendszert!

Az F.Store Webáruház nem jár semmilyen extra kötöttséggel és minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre egy alapvető online értékesítésnél szükséged lehet. Önállóan is működtetheted, domain címedet hozzárendelve, vagy weboldaladba integrálva teljes körű webáruház megoldást kínál. Sablon, univerzális dizájnja színei módosíthatók, így mindenhol jól mutat.

Automatikusan frissülő rendszerünk segítségével többet nem kell törődnöd a frissítésekkel. A már elkészült és az ügyfél igények alapján folyamatosan fejlesztett moduljaink segítségével webáruházad naprakész lehet, gyorsan reagálhatsz a változó piaci trendekre. Webáruházadhoz egyszeri költségen, igényeid szerint választhatsz funkciókat, modulokat, így csak azért kell fizetned amire tényleg szükséged van.
Webáruház már havi 8.990 Ft + Áfa-tól

FStore havidíjas webáruház akár 14.990 Ft + Áfa / hó

Ilyen könnyű még nem volt webáruház indítása! Töltsd fel a termékeket, szabd egyénre a sablon oldalakat és értékesíts, neked mással nem kell foglalkoznod!

Ismerd meg F.Store havidíjas Webáruház rendszerünket >>

Mit tartalmaz az FStore bérelhető Webáruház Rendszer havidíja?

FStore Webáruház Rendszert és a szükséges tárhelyet

Az FStore Webáruház Rendszerünket a hétköznapi embereknek terveztük, ezért rendkívül egyszerű kezelhetőség, beépített alap kimutatások, egyedileg módosítható tartalmak, sablonok, alap készletkezelés és opcionálisan tömeges termék, megrendelés export-import jellemzi. A rendszer havi díja tartalmazza tárhelyet is 1GB méretig.

Az FStore önállóan is használható, a vásárlói felületén minden lényeges funkció megtalálható. Fejléclapozó, kiemelt és kapcsolódó termékajánló, fejlett termékkereső.

Az FStore Webáruház Rendszer minden alap funkciót tartalmaz, amelyre alapesetben szükséged lehet. Fejlettebb funkciókra vágysz? Számtalan - opcionálisan megrendelhető - modul közül választhatsz. Ráadásul ezek egyszeri költségek, így azok a havi díjat nem módosítják.

Nincs termék, felhasználó limit, csak egy előfizetés

Mi nem limitálunk, nem bonyolítjuk túl az előfizetést. Nálunk egy bérleti díj van maximális funkciónalitással, limit nélkül, ráadásul minden frissítést, minden előfizetőnk megkap a jövőben is.

Fizetési és Szállítási modulokat

A FStore Webáruház Rendszer együttműködik a Borgun, OTP, Barion Online Fizetési szolgáltatóval, a Szamlazz.hu-val, a Postával (MPL), a Pick Pack Ponttal, az ország vezető árösszehasonlító oldalaival. Ráadásul mindez extra költségbe sem kerül.

Széleskörű integrációs lehetőséget

Minden fontos integráció elérhető a küldős marketing és analitika rendszerekkel. Google Search Console, Goole Plusz, Google Analytics, Google Ads, Facebook, Facebook Pixel, Facebook Marketplace, Facebook Bolt, Facebook Dinamikus Terméklisták, Katalógusok és Google Feed-ek, MailChimp, Pintrest, Massanger és számos közösségi alkalmazás

Fejlett marketing funkciókat

Az FStore Webáruház Rendszert az egyedülálló akció és kuponkezelő, a beépített könnyen áttekinthető analitika és egyszerűen használható SEO eszközök teszik széleskörűen alkalmazhatóvá.

>> Ismerd meg FStore bérelhető webáruház rendszerünk


Több segítségre, netán másra vágysz?   

Webshop bérlet csomagban 5 hónapos bevezető marketinggel.
6 hónapos részletre, mindennel ami az induláshoz szükséges.

Webéruház bérlés és bevezető Marketing csomag ajánlat

Meglévő webáruházad forgalmát pörgetnéd inkább fel?
6 hónapos marketing csomag, minden szükséges támogatással, átalánydíjon.

6 hónapos marketing csomag


A későbbiekben is rendelkezésedre állunk!

A weboldal átadásával mi nem érezzük a munkát elvégzettnek, így igény esetén az indulásban és a működésedben is az alábbi opcionális szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tudjuk mekkora kihívás egy adminisztrációs felület kezelése, ha valaki a számítástechnikában nem jártas, vagy csak szeretné igazán dizájnosra elkészíteni oldalait! Feltöltjük, megtervezzük aloldalaid tartalmát, oktatást tartunk, így nem csak Te, de akár a későbbiekben érkezett új kollégák tökéletesen kezelik majd oldaladat.

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Tudjuk Te is a keresők első találatai között akarsz szerepelni! Az oldal technikailag maximálisan megfelel a keresők elvárásainak, mégis szükséges egyéb beállításokat is megtenni. figyelni kell a szövegírásra, a megfelelő META szövegek helyes megírására. A GoWeb mindebben is segítségedre van!

>> Kereső marketing

Bevezető vagy hosszú távú marketingstratégia, hirdetési kampányok felállítása és kezelése

Kereshetővé és megtalálhatóvá válni a legfontosabb, ránk ebben is számíthatsz. Tervezünk, hirdetünk, hírleveleket küldünk, és bevezetünk az online statisztikák világába is.

>> Online hirdetések menedzsmentje

Közösségi profilok létrehozása, kezelése

Mindenről gondoskodunk, és segítünk követőket szerezni, akiknek átadhatod ismereteidet, ezáltal növelve a bizalmat üzleted iránt. Létrehozzuk a Facebook és Google + üzleti oldalaidat, elérhetővé teszünk a Google Térképen.

>> Közösségi marketing szolgáltatásaink

Hírlevél kampányok

Saját üzemeltetési GoMail Hírlevél küldő Rendszerünk minden komplex igényt kielégít. Segítünk hírlevél kampányok megtervezésében és lebonyolításában. Adatbázisra van szükséged? Nem gond! Értékesítési céljaidnak megfelelőt vásárolunk, vagy ajánlunk neked!

>> Hírlevél marketing

Domain foglalás és tárhely biztosítása

Érezd magad igazán biztonságban, segítséget nyújtunk a technikai kérdésekben is! Saját szervereinken tárhelyet biztosítunk, de domain neveddel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.