Webshop bérlet és Marketing Csomagajánlat
2016-12-19 11:19

Webshop bérlet és bevezető marketing csomagajánlat

Kiaknázol minden értékesítési lehetőséget?

Napjainkra átalakultak a vásárlási szokások, megnyíltak a határok és céltudatosabbak a vásárlók. Az internet a világ legnagyobb piacterévé nőtte ki magát, az egyik leghatékonyabb értékesítési lehetőséggé; alacsony üzemeltetési, marketing és befektetési igénnyel, mérhetően, csökkenő kockázati igénnyel. Azonban a jól megalkotott webshop nem elegendő, a vásárlók eléréséhez megfelelő marketing tevékenység is kell.
Kihagynád a lehetőséget, hogy megsokszorozd eladásaidat, fokozd bevételeidet?

Webáruház bérlet és 5 hónapos bevezető marketing részletre
havi 119.990 Ft + Áfa-ért

Webáruház indítása egyszerűen, alacsony kockázattal.  Mi nem csak tanácsokat adunk, hanem ki is vitelezzük közösen megalkotott marketing terveinket, sőt már az ötlet megfoganásától segítünk és támogatunk céljaid elérésében. Csomag ajánlatunk mindenben segítséget nyújt, a kategóriák megalkotásától, termékek, tartalmak feltöltésétől, a bevezető marketingen és konkurencia elemzésén át, az eredmények kiértékeléséig. 

A csomag időtartama 1 hónap rendszerindítás és integráció + 5 hónap marketing tevékenység

Ismerd meg F.Store havidíjas Webáruház rendszerünket >>

Egyedi webáruházra fejlesztésére és kapcsolódó marketingre kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Mit tartalmaz az FStore bérelhető Webáruház Rendszer havidíja?

FStore Webáruház Rendszert és a szükséges tárhelyet

Az FStore Webáruház Rendszerünket a hétköznapi embereknek terveztük, ezért rendkívül egyszerű kezelhetőség, beépített alap kimutatások, egyedileg módosítható tartalmak, sablonok, alap készletkezelés és tömeges termék, megrendelés export-import jellemzi. A rendszer havi díja tartalmazza tárhelyet is 1 GB méretig.

Az FStore önállóan is használható, a vásárlói felületén minden lényeges funkció megtalálható. Fejléclapozó, kiemelt és kapcsolódó termékajánló, fejlett termékkereső.

Nincs termék, felhasználó limit, csak egy előfizetés

Mi nem limitálunk, nem bonyolítjuk túl az előfizetést. Nálunk egy díj van maximális funkcionalitással, limit nélkül, ráadásul minden frissítést, minden előfizetőnk megkap a jövőben is.

Fizetési és Szállítási modulokat

A FStore Webáruház Rendszer együttműködik a Barion Online Fizetési szolgáltatóval, a Szamlazz.hu-val, a Postával (MPL), a Pick Pack Ponttal, az ország vezető ár összehasonlító oldalaival. Ráadásul mindez extra költségbe sem kerül.

Széleskörű integrációs lehetőséget

Minden fontos integráció elérhető a küldős marketing és analitika rendszerekkel. Google Search Console, Goole Plusz, Google Analytics, Google Ads, Facebook, Facebook Pixel, Facebook Marketplace, Facebook Bolt, Facebook Dinamikus Terméklisták, Katalógusok és Google Feed-ek, MailChimp, Pintrest, Messenger és számos közösségi alkalmazás

A lista folyamatosan nő és mi minden új FStore integrációt számodra is elérhetővé teszünk. INGYEN.

Fejlett marketing funkciókat

Az FStore Webáruház Rendszert az egyedülálló akció és kuponkezelő, a beépített könnyen áttekinthető analitika és egyszerűen használható SEO eszközök teszik széleskörűen alkalmazhatóvá.

Tartalom és termékfeltöltést

A csomag tartalmazza a FStore sablon tartalmi oldalainak feltöltését, a kapcsolódó jogi szövegekre javaslattételt, továbbá támogatást nyújt a termékkategóriák kialakítására és a terméktulajdonságok és termékek feltöltésére.

Oktatást és támogatást

A webáruház élesítését követően 1 alkalommal Skype oktatást tartunk 3 órában, ahol megmutatjuk a rendszer használatát, hogyan tudod a tartalmaidat, termékeidet könnyedén feltölteni és az adminisztrációs felületet használni.

A csomag a fentieken felül az alábbi marketing szolgáltatásokat tartalmazza:

SEO

Kereső optimalizálás, meta leírások megírása és szövegírási tanácsadás az FStore rendszer sablon oldalaira.

Kampánytervezés

A csomagban található kampányokra landing oldal és a kapcsolódó grafikák elkészítése.

Folyamatos Google Ads kulcsszókampány

A értékesített szolgáltatás/termékek alapján egy kulcsszó kampányt hozunk létre. Ez a kampány 4 szolgáltatás és/vagy termékcsoportra fókuszálhat.
Ezen kampányt a szerződés időtartama alatt folyamatosan karbantartjuk és optimalizáljuk a jobb eredmény érdekében.

Dinamikus Remarketing kampányok 4 hónapon át

Gondolunk a jövő kommunikációs célokra és előkészítjük a remarketinget. Mind a Google, mind a Facebook rendszerben az oldal látogatóit listába gyűjtjük, majd ezen listákra célozva 4 hónapos remarketing hirdetéseket futtatunk.
A hirdetések képi anyagai a Google Feed és a Facebook Dinamikus Termékhirdetésekre épülnek, havi karbantartással és optimalizációval.

Marketing terv

A webshop megnyitását követő 5 hónapra szóló marketingterv a csomagban lévő kampányokra.

Rendszeres hírlevél kiküldés

A Maichimp hírlevél küldő rendszer felállítását követően a marketing és értékesítési céloknak megfelelő sablon hírlevelet készítünk. Ebbe beillesztve az aktuális kampányokat és tartalmat a 2. hónaptól havi 1 db hírlevelet küldünk ki.
A hírlevél kiküldés költségét a Mailchimp határozza meg, mely nem képzi tárgyát az ajánlatnak.

Facebook kampányok 5 hónapon át

Havi 1 db előre egyeztetett Facebook kampány létrehozása a kapcsolódó grafikai anyagokkal az előre egyeztetett marketingterv alapján.

Havi marketing statisztika

Adott honap végén a hónap marketing tevékenységek és a kapcsolódó konverziók statisztikai kimutatása a weboldal elindulását követő 5 hónapon át.

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat