Weboldal fejlesztés és Marketing Csomagajanlat
2016-12-19 11:19

Weboldal fejlesztés és bevezető marketing csomagajánlat

Aknázd ki maximálisan az internet lehetőségeit!

Az internet napjaink legfontosabb információforrása. Eladók, vevők, érdeklődők egymásra találásának elsődleges színtere, a legnagyobb cég-, termék- és szolgáltatás tudásbázis, amit napjainkban minden döntés előtt tanulmányozunk. Azok a cégek, akik nincsenek az interneten jelen kimaradnak a legnagyobb lehetőségek piacteréről. Azonban a sikerhez nemcsak nyitni, hanem szembetűnőnek, kereshetőnek is lenni kell.
Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

Weboldal fejlesztés és 5 hónapos bevezető marketing részletre
havi 118.990 Ft + Áfa-ért

Weboldal indítása még sosem volt ilyen egyszerű! A weboldal fejlesztésén túl, elvégezzük az oldal tartalmainak feltöltését, keresőoptimalizálását, integráljuk minden szükséges analitikai, hirdetési, hírlevél rendszerbe. 1 évig biztosítjuk oldalad  tárhelyét. Elkészítjük bevezető marketing stratégiádat, hirdetéseidet, figyeljük a visszatérő látogatóidat. Hírlevél adatbázist építünk, hírleveleket küldünk ki. Sőt, ebben a csomagban sablonjainkon túl - előzetes egyeztetés alapján - az általad kiválasztott WordPress weboldal sablont is felhasználjuk a dizájnhoz.

Az ajánlati áron felül igény esetén egyedi dizájnt is készítünk oldaladhoz.

Mit tartalmaz weboldal ajánlatunk?

Emberi és megkötés mentes

A modern GoWeb CMS rendszert

A GoWeb rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható, könnyen kezelhető, mint egy szövegszerkesztő.

Mobilbarát külső

GoWeb alapsablonokat, vagy előre egyeztetett WordPress sablon alkalmazását

Választhatsz alapsablonjaink közül, melyeket igény szerint átszínezünk. Ebbe illesztjük be logódat.

Logód sincs? Az sem gond! Igény szerint elkészítjük neked.

Biztonságos

Integrációk és Profil kialakítások

Szükség esetén kialakítjuk Google Analytics, Google Ads, Google Search Console és Facebook Hirdetéskezelő fiókjaidat, létrehozzuk Facebook Pixel kódodat, meghatározzuk a konverziókat és ezeket beintegráljuk weboldaladba.

Létrehozzuk Mailchimp fiókodat és kialakítjuk hírlevél küldő rendszeredet és annak GDPR megfelelőségű fel- és leiratkozó automatizmusait.

Közösségi funkciók

Rendszer betanítást és tartalomfeltöltés

A weboldal átadását követően 1 alkalommal Skype oktatást tartunk 3 órában, ahol megmutatjuk a rendszer használatát, hogyan tudod a tartalmaidat könnyedén feltölteni és az adminisztrációs felületet használni.

Megírjuk és a rendszerbe feltöltjük 15 tartalmi oldalad

A Te tulajdonod

Támogatást 1+1 éven keresztül

A GoWeb keretrendszerre vállaljuk, hogy a 12 hónap szavatosságon felül 24 hónapon keresztül minden időközben megjelenő biztonsági frissítést elvégzünk.

A Te tulajdonod

Tárhelyet 1 évre

Ajánlatunk tartalmazza osztott hosting szolgáltatásunkat is 1 éves időtartamra:1 GB tárhely a weboldalad, hírleveleid és maximum 3 db emailcímed számára, mely a későbbiekben rugalmasan bővíthető.
Segítünk domain neved kiválasztásában, igény esetén le is foglaljuk.

>> Ismerd meg GoWeb CMS rendszerünk

A csomag a fentieken felül az alábbi marketing szolgáltatásokat tartalmazza:

SEO

Kereső optimalizálás, meta leírások megírása és szövegírási tanácsadás maximum 15 oldalra.

Kampánytervezés

A csomagban található kampányokra landing oldal és a kapcsolódó grafikák elkészítése.

Folyamatos Google Ads kulcsszókampány

A értékesített szolgáltatás/termékek alapján egy kulcsszó kampányt hozunk létre. Ez a kampány 4 szolgáltatás és/vagy termékcsoportra fókuszálhat.
Ezen kampányt a szerződés időtartama alatt folyamatosan karbantartjuk és optimalizáljuk a jobb eredmény érdekében.

Remarketing listák gyűjtése

Gondolunk a jövő kommunikációs célokra és előkészítjük a remarketinget. Mind a Google, mind a Facebook rendszerben az oldal látogatóit listába gyűjtjük. Ezen listák alkalmazásával tudjuk a visszatérő vásárlók számát növelni a jövőben.

Marketing terv

A webshop megnyitását követő 5 hónapra szóló marketingterv a csomagban lévő kampányokra.

Rendszeres hírlevél kiküldés

A Maichimp hírlevél küldő rendszer felállítását követően a marketing és értékesítési céloknak megfelelő sablon hírlevelet készítünk. Ebbe beillesztve az aktuális kampányokat és tartalmat a 2. hónaptól havi 1 db hírlevelet küldünk ki.
A hírlevél kiküldés költségét a Mailchimp határozza meg, mely nem képzi tárgyát az ajánlatnak.

Facebook kampányok 5 hónapon át

Havi 1 db előre egyeztetett Facebook kampány létrehozása a kapcsolódó grafikai anyagokkal az előre egyeztetett marketingterv alapján 

Havi marketing statisztika

Adott hónap végén a hónap marketing tevékenységek és a kapcsolódó konverziók statisztikai kimutatása a weboldal elindulását követő 5 hónapon át.

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat