Hírlevél marketing

Koncentrálj meglévő ügyfélkörödre is!
Ismertesd akcióidat rendszeresen, alkalmazd az Online Marketing egyik legkedvezőbb árfekvésű eszközét!

Napjaink legolcsóbb és legkedveltebb kommunikációs eszköze a hírlevél. Ma már számtalan technikai és kivitelezési megoldás közül válogathatunk, amikkel különösképpen figyelemfelkeltő hatást érhetünk el.

Saját GoMail hírlevél küldő rendszerünkkel egyedi, komplex, automatizált kampányok is kivitelezhetők.  

Emberi és megkötés mentes

Tervezés és kivitelezés

Nyugodtan dőlj hátra, és biztos lehetsz abban, hogy szakképzett és tapasztalt szakemberek készítik el leveleidet. 

Grafikai tervezés, programozás, szövegírás, ügyfél pozicionálás, adatbázis kezelés és vásárlás, kampány meghatározás. Minden egy kézben.

Emberi és megkötés mentes

Hibátlan adatbázis, hírlevél listák

A megfelelő adatbázis a sikeres hírlevelek egyik legfontosabb pillére.

Létező adatbázisaid összefésüljük, átnézzük és importáljuk. Segítünk a megfelelő adatbázis kialakításában, beszerzésében. A kedvező ár és a hibátlan adatok garantáltak, mert a legnagyobb adatbázis értékesítő cégekkel kapcsolatban vagyunk.

GoMail rendszerünkkel egyszerűen kezelheted a fel- és leiratkozókat, szabadon csoportosíthatod ügyfeleidet, könnyedén integrálhatod weboldaladba és egyéb rendszereidbe a feliratkozó űrlapokat.

Emberi és megkötés mentes

Személyre szabhatóság és automatizmus

Segítünk a célpiac egyedi személyiségi jegyeinek meghatározásában, hogy az ajánlatot a célpiacnak megfelelő üzenettel kapják kézhez. Igazodunk nyelvezetükhöz, képi világukhoz.

Emberi és megkötés mentes

Statisztikák

Rendszeres statisztikákon át figyelheted kampányaid eredményességét. Nyomon követheted leveleid kiküldési-, megnyitási-, kattintási-, visszapattanási- eredményeit. Folyamatos visszajelzést kapsz a fel és a leiratkozók számáról. De az alap statisztikák mellett egyedi információs igényeidet is ki tudjuk elégíteni.

A GoMail Hírlevél küldő rendszerünk sajátosságai

A GoMail egy kisvállalkozások számára is elérhető árképzésű marketing automatizációs rendszer. Ügyfeleidnek emailt küldhetsz megfelelő időben, megfelelő tartalommal, ráadásként a kiküldött levelekre kapott reakciókra előre programozott módon reagálhatsz, így használatával időt és pénzt takaríthatsz meg, mindeközben hírlevél marketing tevékenységed hatékonyságát a csúcsra járathatod.

Ügyfélkezelés 

A GoMailben az ügyfeleidet könnyedén nyomon követheted. Részletesen megfigyelheted a kiküldött levelekre adott reakciót.

Űrlapkezelés

Tervezz szabadon űrlapokat és illeszd be weboldaladba, rendszereidbe! Építs adatbázist, sorold regisztráltaidat csoportokba!

Jelentések

Értékeld ki az összegyűjtött eredményeket, válogass a részletes statisztikai kimutatások közül!

A/B tesztelés

Teszteld üzeneteid, hírleveleidet! A GoMail rendszere lehetőséget ad a magas konverzió szempontjából sikeresebb hírlevelek egy időben történő összehasonlítására, egy azon címlistára történő kiküldés közben.

Email marketing

Küldj személyre szabott leveleket. Hozz létre folyamatokat és reagálj a megnyitásokra, kattintásokra és űrlap kitöltésekre!

Kampányok

Rugalmas kampánymenedzsment, és marketing folyamatok kezelése. Határozz meg eseményeket és cselekvéseket a reakciók következményeként! Automatizáld marketinged!

Tömeges, időzített kiküldés

A GoMail rendszerrel lehetőséged van egy-egy csoportnak, de akár a komplett adatbázisnak is hírlevelet kiküldeni. Ezt akár azonnal, de akár a leghatékonyabb időpontra időzítve is megteheted. 

Nincs időd vagy elegendő céges kapacitásod hírleveleid megírására, automatizálására, mérésére és utókövetésére?

Mi segítő jobbot nyújtunk kedvező árfekvésű GoDM csomagjaink keretén belül!

<< Visszalépés online marketing oldalra

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom