Weboldal marketing csomag

Turbózd fel meglévő weboldalad látogatószámát!

Elégedett vagy weboldalad látogatóinak számával? Elegendő érdeklődő jelentkezik az oldalról? Szépen duzzad a hírleveledre feliratkozóid száma? - Csak néhány kérdés amit gyakran teszünk fel a weboldal tulajdonosoknak! Benned is felmerülnek ezek a kérdések?

Amennyiben weboldallal rendelkezel és igyekeztél azt értékesítésed szolgálatába állítani, bizonyára Te is találkoztál már az internetes ügyfélszerzés buktatóival. Az online marketing széles eszközrendszere, elméleti és gyakorlati alkalmazása sokban különbözik a hagyományos marketingtől. Napjaink folyamatosan fejlődő világában ez az egyik legdinamikusabb terület, amely megfelelő odafigyeléssel és szakmai ismeretekkel igen sikeresen alkalmazható.

Miért akarnád ezzel tölteni az idődet, ha azt a személyes értékesítésre és ügyfél kezelésre is fordíthatod? - Engedd, hogy előkészítsük mindezt neked!

Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

Weboldal marketing csomag, meglévő weboldalhoz
havi 118.000 Ft + Áfa átalánydíjért

Tervezhető, komplex marketing csomag, a sikeres weboldalért! Több mint 20 éves marketing tapasztalat felhasználásával összeállítottunk egy minden alapvető eszközt tartalmazó csomagot. Ez az alapvető csomag weboldaladat egy működő marketing gépezetté alakítja, veled meg megismerteti az online marketingben rejlő lehetőségeket és elindít egy tudatos, mérhető, tervezett úton, amiből akár rövid távon is haszonra tehetsz szert.

Ez az ajánlat egy mindent tartalmazó általános alapcsomag, igény esetén vállalkozásod működésére és a piacod sajátosságaira szabjuk.

Mit tartalmaz marketing csomag ajánlatunk?

Emberi és megkötés mentes

Weboldalad SEO elemzését

Weboldaladat tüzetesen átnézzük, szükség esetén javítjuk, hogy a Google keresőben a lehető legjobb pozícióba kerüljön, ezáltal könnyedén megtalálják látogatóid.

Az interneten minden a kereséssel kezdődik! Miért ne lennél te az akit megtalálnak?

Mobilbarát külső

A szükséges integrációk kialakítását

Szükség esetén kialakítjuk Google Analytics, Google Ads, Google Search Consol és Facebook Hirdetéskezelő fiókjaidat, létrehozzuk Facebook Pixel követőkódodat, meghatározzuk a konverziókat és ezeket beintegráljuk weboldaladba. Létrehozzuk MailChimp fiókodat és kialakítjuk hírlevél küldő rendszeredet és annak GDPR megfelelőségű fel- és leiratkozó automatizmusait

A weboldal megléte alapvető, de nem elegendő.A sikeres Online Marketinghez számos külső rendszer alkalmazási is szükséges.

Biztonságos

Minden szükséges grafikai munkát

Csomagunk minden szükséges grafikai munkadíjat tartalmaz, a fő grafikai tervek megalkotásától, a hirdetésekhez szükséges mutációkig, neked más dolgod nincs, a szükséges képeket biztosítsd hozzá.

Nincsenek használható jogdíjas képeid? Akkor is számíthatsz ránk! Segítünk azok beszerzésében.

Közösségi funkciók

Komplex marketing stratégiát és folyamatos elemzést

Az online marketing alapja minden esetben egy előre meghatározott stratégia, amelyet a konkurenciáid átnézését követően együtt határozunk meg a csomag tartalmát képző eszközökre, a 6 hónapos szerződési időtartamra. A marketing tevékenységet havi rendszerességgel elemezzük, mely alapján szükség szerint módosítjuk azt.

Bevezetünk a tervezett és mért marketing világába!

A Te tulajdonod

Hagyományos, kereső kampányokat és remarketing listák építését

A csomagban folyamatos megjelenéssel, előre meghatározott mennyiségű Facebook, Google hirdetéseket találsz, amely a marketing terv alapján kerül havi szinten megvalósításra a havi tanácsadáskor meghatározott kommunikációs üzenettel. Már a kezdetektől adatbázisba gyűjtjük oldalad látogatót, akiket idővel remarketing kampányokon keresztül kereshetsz meg meg, hogy később ne csak az új, de a visszatérő látogatók száma is dinamikusan növekedjen. Google kereső kampányaidat folyamatosan optimalizáljuk, hogy a lehető legeredményesebbek legyenek.

Növeljük új látogatóink számát, építsünk a visszatérő látogatókra.

A Te tulajdonod

Adatbázis építést, rendszeres hírlevél kiküldést

Csomagunkban a MailChimp hírlevélküldő rendszerre építkezünk. Már a kezdetektől első számú törekvésünk és a teljes stratégiánkban az egyik fő célunk a minél nagyobb adatbázis kiépítése, mire havi rendszerességgel hírlevelet küldünk. Természetesen a ajánlatunk a hírlevelek elkészítését is tartalmazza.

Legyen Neked is minden jogi védelemmel felvértezett ügyfél adatbázisod, akikkel kommunikálhatsz is!

A Te tulajdonod

Folyamatos tanácsadást

A marketing egyik alapja a folyamatos kapcsolattartás, együtt gondolkodás és a tudatos tervezés. Ennek érdekében havi egy alkalommal egy legfeljebb 3 órás online "Skype" konzultációt tartunk, ahol kielemezzük az elmúlt hónap eredményeit és felkészülünk a következő hónapra. Igényeid szerint a marketinghez kapcsolódó jogi kérdésekben is segítséget nyújtunk.

Marketing csomagunk rugalmas, mindig a havi konzultáció során határozzuk meg az új üzenetet, taktikai lépéseket, sőt ha kell a stratégiánkon is módosítunk!

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat

A csomag a részletes tartalma:

SEO

Kereső optimalizálás, meta leírások megírása és szövegírási tanácsadás maximum 15 oldalra.

Kampánytervezés

A csomagban található kampányokra landing oldal és a kapcsolódó grafikák elkészítése.

Folyamatos Google Ads kulcsszókampány

A értékesített szolgáltatások/termékek alapján egy kulcsszó kampányt hozunk létre. Ez a kampány 4 szolgáltatás és/vagy termékcsoportra fókuszálhat.
Ezt a kampányt a szerződés időtartama alatt folyamatosan karbantartjuk és optimalizáljuk a jobb eredmény érdekében.

Remarketing listák gyűjtése

Gondolunk a jövőben megjelenő kommunikációs célokra és előkészítjük a remarketinget is. Mind a Google, mind a Facebook rendszerben az oldal látogatóit listákba gyűjtjük. Ezen listák alkalmazásával tudjuk a visszatérő vásárlók számát növelni a jövőben.

Marketing terv

6 hónapra szóló marketingterv a csomagban lévő kampányokra.

Rendszeres hírlevél kiküldés

A MaiChimp hírlevél küldő rendszer felállítását követően a marketing és értékesítési céloknak megfelelő sablon hírlevelet készítünk. Ebbe beillesztve az aktuális kampányokat és tartalmat a marketing terv alapján. A szerződés időtartama alatt 6 db hírlevelet küldünk ki.
A hírlevél kiküldés költségét a Mailchimp határozza meg, mely nem képzi tárgyát az ajánlatnak.

Facebook kampányok

A csomag 6 db előre egyeztetett Facebook kampány létrehozása tartalmaz, a kapcsolódó grafikai anyagokkal, az előre egyeztetett marketingterv alapján 

Havi marketing statisztika

Adott hónap végén a hónap marketing tevékenységek és a kapcsolódó konverziók statisztikai kimutatása.

>> Ismerd meg Online Marketing szolgáltatásainkat

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom