Online Marketing - Online PPC Hirdetések
2017-01-01 23:25

Online PPC hirdetések - hirdetéskezelés

Jó weboldalt készíteni fontos, de nem elegendő.
A látogatók megszerzéséhez megfelelően kialakított hirdetési stratégia is ajánlott, amennyiben gyors és hatékony látogatásnövekedést szeretnénk elérni.

Mit is jelenet PPC, azaz a Pay-Per-Cost megnevezés? Ezen hirdetések esetében kattintásokért fizetünk, vagyis csak akkor ha a látogató befogadja az üzenetünket és az reakcióra készteti. Ez hatalmas különbség a régi offline újsághirdetések fix árához képest. Mindemellett pontosan célozható, hiszen akár érdeklődőink szokásaira is célozhatunk. Konverziók kialakításával a hirdetéseink eredményessége forintálisan is kimutatható. Visszatérő érdeklődők eléréséhez remarketing hirdetéseket alkalmazunk. Számukra egyedi üzenetet, ajánlatot juttathatunk el.

Egyedi promóció, vagy kampány? Stratégia és kivitelezés, átalánydíjas szolgáltatásként? Cégünk segít a megfelelő hirdetési stratégia kialakításában, a csatornák kiválasztásában és a teljes kampány kivitelezésében, folyamatos menedzsmentjében. Az általunk lebonyolított kampányokról minden esetben részletes statisztikát készítünk.

Emberi és megkötés mentes

Google Ads

A magyar internetezők több mint 97%-a a Google keresőt használja!* Kommunikálj velük! 

A kulcsszavas hirdetések mellett a Google Ads (volt Adwords) rendszere is nyújt célzott hirdetési lehetőséget, ez a Google Display. Képes és szöveges hirdetéseinket kombinálhatjuk és jeleníthetjük meg mobil alkalmazásokban, meghatározott tematikájú weboldalakon, akár a Gmail-en is. A Display hirdetésekben a célközönség profilját is meghatározhatjuk.

A Google Display hirdetéseinket előre definiált látogatói csoportoknak (remarketing) is megjeleníthetjük.

Emberi és megkötés mentes

Facebook és Instagram

Hogyan érhet el hirdetésed több mint 5.100.000 magyar internetezőt?*

Növeld látogatóidnak és közösségi profilod követőinek számát a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook hirdetéseivel. A Facebook és az Instagram közösségi oldalakon hirdethetsz rendkívül alacsony költségráfordítással és igen magas hatékonysággal.

Hirdess a Facebook rendszerén belül visszatérő látogatóidnak! Használd a Facebook Pixel szolgáltatást!

Emberi és megkötés mentes

Youtube

Hirdess akár több mint 3.2 millió magyar videokedvelőnek a világ legnépszerűbb videomegosztó portálján.*

Oszd meg reklámfilmedet, indíts útjára gerillavideót! Számos hirdetés típus közül választhatsz. Reklámod megjelenhet a a Youtube kereső oldalán, a lejátszani kívánt video előtt vagy után is. Használhatsz videót, képi és szöveges hirdetést egyaránt.

Emberi és megkötés mentes

Dinamikus remarketing

Növeld a visszatérő vásárlóid számát, nőveld az értékesítési volumened! 

A dinamikus remarketing az egyik legjobb módja annak, hogy visszatérő látogatóid számát növeld és erősítsd bennük vállalkozásod, termékeid és szolgáltatásaid iránti elköteleződést. A Google, a Facebook és a Youtube rendszere is lehetőséget nyújt arra, hogy weboldaladon meglátogatott termékeid, szolgáltatásaid a weboldalad elhagyása után is szem előtt maradjon, de a látogatóknak az oldal elhagyását követően egyedi üzenetet is közvetíthetsz.

Állíts remarketing listákat már a kezdetekkor, legyél tudatos és készülj a jövőre. 

Emberi és megkötés mentes

Waze hirdetések

Segíts az autósoknak megtalálni üzleted, vagy vond magadra a figyelmet út közben! 

A Waze napjaink talán legtöbbet használt útvonaltervező alkalmazása, mely egy új alternatívát kínál a hirdetési csatornák között. Az innovatív hirdetési megoldás lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak, hogy azoknak az applikáció használóknak jeleníti meg a hirdetést akik elhaladnak az üzlet, vagy a megadott cím közelében. Ez az újszerű megoldás, alacsony költségen magas, célzott, lokális elérést nyújt. 

Legyen az elsők között akik alkalmazzák ezt a remek hirdetést, ezzel megelőzve versenytársaikat. 

Emberi és megkötés mentes

E-target

Hirdess akár több mint 1700 weboldalon, köztük olyan TOP portálokon mint az Index, az Origo, a Portfolio, a Nemzeti Sport vagy a Femina! 

Az E-target az egyik legismertebb magyar hirdetési rendszer, amelyen keresztül számos hazai oldalon helyezheted el hirdetéseidet. A hirdetések e rendszeren keresztül is pontosan célozhatóak, meghatározhatjuk a megjelenési helyek összetételét. Fizethetsz kattintásért és megjelenésért is, így a pontos költségtervezés is biztosított.

Remarketing kampány létrehozására az E-target rendszerén belül is lehetőség van. 

Emberi és megkötés mentes

Egyedi komplex kampányok

Ha egyedi megjelenésre vágysz, ajánlatod megjelenítjük több médiumban is. Hirdess csomagban a célcsoportod alapján meghatározott legnépszerűbb weboldalakon, országos vagy helyi újságokban, magazinokban. Kapcsolatban állunk a jelentős média ügynökségekkel és sales house-okkal, hogy a lehető legpontosabb célzás mellett a leghatékonyabb hirdetési csomagot állíthassuk össze neked

Az online hirdetéskezelés szolgáltatásaink szerves részét képezi webáruházak és webshopok számára kialakított online marketing csomagjainknak, mellyel gyorsan és hatékony költségbefektetéssel növelheted oldalaid látogatóinak, regisztrált érdeklődőidnek számát.

* Forrás: statcounter.com, facebook.com, mediaq.hu

 << Visszalépés online marketing oldalra