Online Marketing - Közösségi Marketing
2017-01-01 23:23

Közösségi marketing - web 2.0

Lépj kapcsolatba ügyfeleiddel, építs bizalmat, közvetíts szakmai tartalmat, létesíts kétoldali kommunikációt!

A közösségi oldalak egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, így a marketing tervezésnél is kiemelt a szerepük. Az online PR egy kedvező árú lehetőség, amire minden marketingre adó vállalkozásnak hangsúlyt kell fektetni. A közösségi oldalakon keresztül folyamatos kétirányú kapcsolatot tarthatunk ügyfeleinkkel, építhetjük a bizalmat termékeink és szolgáltatásaink iránt, erősíthetjük szakmai megítélésünket és támogatást nyújthatunk.

Azonban a közösségi marketing folyamatos tervezést és törődést igényel. Ránk nemcsak a közösségi stratégiád kialakításában számíthatsz, de annak kivitelezésében is segítségedre vagyunk. Egyedi igényeidet, elképzeléseidet is megvalósítjuk: játékokat szervezünk, egyedi applikációkat fejlesztünk, hogy kiemelkedj versenytársaid közül. 

Emberi és megkötés mentes

Közösségi oldalak

A 2016-ban 5.1 millió hazai felhasználóval rendelkező* Facebookon való jelenlét ma már szinte elengedhetetlen és mindenkinek nyilvánvaló, azonban a hatékonyság növelése érdekében a többi jelentős közösségi oldalt is célszerű kommunikációdba bevonni.

YouTube, 3.2 millió magyar felhasználóval a második legjelentősebb hálózat, mellyel a fiatalok szintén eredményesen megszólíthatóak.

A Google Cégem, Google Térkép, LinkedIn, Instagram, Pintrest, Twitter (X), TikTok, Snapchat oldalak létrehozása segítségével cégedre könnyebben rátalálnak, ezzel növelhetjük rajongóid és üzleti partnereid számát.

Az értékesítési és kommunikációs céljaid ismeretében segítünk kiválasztani a megfelelő közösségi fórumokat és stsatégiát.

Emberi és megkötés mentes

Törzsvásárlói rendszerek kialakítása

Meglévő ügyfeleiddel való kommunikáció, hűségprogramok kialakítása a legegyszerűbb módja annak, hogy vásárlóidat megtartsd és forgalmad növeld. Panaszkezelő rendszerek, amelyekkel hatékonyan növelheted elégedett vásárlóid számát. Új vásárlókat nyerhetsz megfelelő ügyfél ajánlási motivációs megoldások alkalmazásával.

Emberi és megkötés mentes

Véleményvezérek

A vásárlói vélemények és a vásárlási döntés előkészítésében jelentős szerepet töltenek be a bloggerek. Az online világ sajátossága, hogy egyes emberek bizonyos témák szakértőivé nőnek ki, sokan adnak szavukra, rengeteg követővel rendelkeznek, így véleményvezérré válnak. Ezen bloggerek megnyerése, támogatása egy olyan marketing eszköz, amelyen keresztül a célpiac könnyen megszólítható úgy, hogy közben márkaneved is erősödik.

Emberi és megkötés mentes

Egyedi online PR megoldások

Egyes célpiacok elérésekor, a közösségi marketing tervezésekor érdemes a non-profit szférával való kapcsolattartást is bevonni, akár támogatás formájában, hogy javíts céged megítélésén.

Ügyfelszámod növelése céljából egyes esetekben megszólíthatod ügyfeleid alkalmazottait is.