Online Marketing ajánlatok

Segítség meglévő weboldalak és webáruházak forgalomnöveléséhez

Sokan vannak akik weboldallal rendelkeznek, mégis elégedetlenek annak eredményességével. Nekik nyújtunk alábbi csomagjainkkal segítséget.

Az online marketing nem csak technológiai ismereteket igényel. Az eszköztár helyes megválasztása, a kapcsolódó pszichológiai ismeretek és a helyes mérési technológiák alkalmazása nélkülözhetetlen egy hatékony marketing stratégia kialakításához és üzemeltetéséhez. Csomagjaink nem csak az eszközök kiválasztását tartalmazza, hanem a stratégiában foglalt feladatok végrehajtását is.

Hiszünk a folyamatos kapcsolattartásban, az "együtt gondolkodásban". Igyekszünk a száraz tervezés mellett partnereinket a marketing, mint gondolkodás menetébe is beavatni, segíteni annak elsajátításában. Fogjuk a kezét, hogy a rengeteg egyéb teendő mellett ezen feladatok se kerüljenek háttérbe.

Ismerd meg a Online Marketing szolgáltatásainkat >>

Online Marketing Start Csomag havi nettó 20.000 Ft + Áfa-ért

Csomagunkat azon mikro-vállalkozásoknak ajánljuk, akik még csak most ismerkednek az online marketing világával. E gyakorlatias csomag keretén belül megvizsgáljuk jelenlegi online eszközeit, stratégiáját. Segítünk a megfelelő mérési rendszer kialakításában és PPC hirdetések segítségével a hatékony célpiac meghatározásában.

A csomag időtartama 3+1 hónap.

Az ajánlat részletei >>

Weboldal Marketing csomag, meglévő weboldalhoz
118.000 Ft + Áfa / hó

Átalánydíjas marketing csomag, válogatott eszközökkel, hogy weboldala több látogatót hozzon. Többször tesztelt eszközrendszer, stratégia, hirdetések, folyamatos statisztikák. 

A csomag időtartama 6 hónap

Az ajánlat részletei >>

Webshop Marketing csomag, meglévő webáruházhoz
136.000 Ft + Áfa / hó

Tervezhető átalánydíjas csomag, hogy online eladásod hosszútávon is eredményes legyen. Webáruházad támogasd tervezett és mérhető marketinggel. Csökkentsd a rád nehezedő nyomást és foglalkozz az értékesítés azon területével, amely valóban kedves és eredményes számodra. Pörgesd fel az értékesítésed professzionális marketing eszközökkel. 

A csomag időtartama 6 hónap

Az ajánlat részletei >>

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom