Vitalitáspont Patikahálózat
2018-07-23 10:50

A Vitalitáspont Patikahálózat több mint 100 tagjával, hazánk egyik legnagyobb gyógyszertár hálózata. Cégünk menedzseli a havi ciklikussággal tervezett online kommunikációját és alakította át és tartja katban a vitalitaspont.hu wordpress weboldalt

Bellis Egészségtárhoz tartozó Vitalitáspont Patikahálózat az egész országot lefedi gyógyszertáraival. Kezdetekben a többszörösen feltört wordpress weboldalát tettük újra használhatóvá és alakítottuk át, hogy a wordpress rendszertől elvárható biztonságot nyújtsa.

Tevékenységünk a weboldal karbantartásán túl az online marketingre is kiterjed.Havi rendszerességgel akciós termékeket tartalmazó hírleveleket küldünk ki és folyamatosan futtatunk hirdetéseket. A hirdetési tevékenység különlegessége, hogy a gyógyszerek hirdetésére szigorú törvényi szabályozás vonatkozik, de a különböző hirdetési rendszerek még annál is pontosabb szigorításnak és ellenőrzésnek vetik alá. A szabálytalanságok elkerülése végett már a tervezési szakaszban folyamatosan egyeztetünk a Facebook és a Google házon belüli szakértőivel.