Csillagaim
2019-08-16 14:06

Csillagaim.hu cégünk teljesen önálló projektje. Egy különleges elképzelés egyedi megvalósítása. - Ki ne lenne kiváncsi arra, milyen volt az égbolt mikor szerelmét először megcsokólta?

Büszkék vagyunk arra, hogy az Év Honlapja 2019 pályázaton Az Év Kreatív megoldása kategória abszolút nyertese a csillagaim.hu lett.

Több munkatársunk elkötelezett hobbi csillagász, akik folyamatosan az eget kémlelik. - Mi lenne a legjobb ajándék egy évfordulóra? Az akkori csókot már vissza nem hozhatjuk, de az égboltot ismét megörökíthetjük!

Hosszas fejlesztés és tervezés eredményeként létrehoztunk egy rendszert mely képes adott időpontra pontosan lemodellezni az égboltot. Ezt a rendszert és GoShop webáruház motort összekapcsolva jött létre a csillagaim.hu. Természetesen a tökéletesen együttműködő rendszerek szimbiózisa nem volt számunkra elegendő, egy olyan rendszert akartunk létrehozni, ahol mindössze pár kattintás alatt egy teljesen személyre szabott, egyedileg legyártott terméket kaphat a megrendelő. Több tegerentúli mintát is áttanulmányozva alakítottuk ki a teljesen egyedülálló és egyedi fejlesztésű csillagaim.hu webáruházat, melyhez kihasználva a - GoShop motor személyre szabhatóságát - egy komplex, egyedileg paraméterezhető megrendelési felületet fejlesztettünk, amellyel mindenki összeállíthatja, testre szabhatja a saját, elképzelt csillagtérképét.

A rendszer másik különlegessége a telesen automatizált értékesítési folyamata, ahol a több éves e-commerce, amelyet számos webáruház értékesítési modelljének tapasztalatára és partnerkapcsolati hálózatunkra építkezve alakítottunk ki.

Természetesen a fejlesztésen, az értékesítési stratégián felül a teljes körű marketing és grafikai tevékenységet is cégünk végzi, ahogy az webáruház üzemeltetését is mi látjuk el.