Referenciák

Az Agrotrend Csoport megrendelésére egy univerziális szavazó applikációt fejlesztettünk, amely több típusú szavazás lebonyolítására is képes.

Mesebox Webáruházban mindenki megtalálja a számára legkedvesebb mese- és szuperhősét. Ügyfelünk választása az FStore Havi díjas webáruház-rendszerünkre esett.

Ügyfelünk a Hungaricom filmforgalmazással foglalkozik. Nevével a mozikban gyakran találkozhatunk. Cégünk 2018 óta tervezi és kivitelezi az általa forgalmazott filmek online marketing kommunikációját.

Csillagaim.hu cégünk teljesen önálló projektje. Egy különleges elképzelés egyedi megvalósítása. - Ki ne lenne kiváncsi arra, milyen volt az égbolt mikor szerelmét először megcsokólta?

Büszkék vagyunk arra, hogy az Év Honlapja 2019 pályázaton Az Év Kreatív megoldása kategória abszolút nyertese a csillagaim.hu lett.

A Paprikatraktor egy tarjáni japán használt kistraktorokkal kereskedő cég, melynek egy katalógus weboldal és a kapcsolódó teljes marketingtevékenység megtervezési és kivitelezése volt a feladatunk.

Az ország legnagyobb SAP tanácsadó vállakozása, az ERP Consulting is a Gowebet választotta weboldala lefejlesztéséhez.

Szavakhelyett Webáruház egy exkluzív ajándéktárgyakat értékesítő weboldal, amely olyan világhírű márkákat forgalmaz, mint az amerikai Willow Tree, vagy az angol More Than Words. Cégünk komplex marketing tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat lát el.

A TakarítógépABC egy fontos szereplője a takarítógép piacnak. Elsősorban Nilfisk és a Viper márkák disztribúcióját látja el. Mindemellett a fenti márkák garanciális szervizén felül márkafüggetlen szerviz és karbantartási szolgáltatásokkal áll ügyfelei részére. Cégünk a webáruház fejlesztését és a kapcsolódó marketing kommunikációt látja el.

A Train Hungary az ország egyik legnagyobb magántulajdon kézben lévő vasúti árufuvarozással foglalkozó vállalata. Megkeresésükre a 2017-2018-as évben Facebook oldaluk kezelését végeztük, azzal a célla, hogy a vasútkedvelőknek nyújtson vizuális élményt.

Ügyfelünk nonprofit vállalkozásként lát el közszolgálati tevékenységet. Ezen tevékenységének megfelelően a törvényi előírásoknak és az NHSZ szerevezeti arculatának megfeletetett  weboldal elkészítése volt a feladatunk, melyhez a GDPR előírásoknak megfelelő időpontfoglaló rendszert is fejlesztettünk.

A Vitalitáspont Patikahálózat több mint 100 tagjával, hazánk egyik legnagyobb gyógyszertár hálózata. Cégünk menedzseli a havi ciklikussággal tervezett online kommunikációját és alakította át és tartja katban a vitalitaspont.hu wordpress weboldalt

Cégünk a Béres Egészségtár jogutódjának a Bellis Egészségtár online marketing ügynöksége 2017 januárja óta. Megbízásából egy számos egyedi gunkcióval ellátott weboldalt fejlesztettünk, mely a a professzionális, már elektronikus ügyfél és beszállítókezelést is lehetővé teszi.