Referenciák

A TakarítógépABC egy fontos szereplője a takarítógép piacnak. Elsősorban Nilfisk és a Viper márkák disztribúcióját látja el. Mindemellett a fenti márkák garanciális szervizén felül márkafüggetlen szerviz és karbantartási szolgáltatásokkal áll ügyfelei részére. Cégünk a webáruház fejlesztését és a kapcsolódó marketing kommunikációt látja el.

Gyógyulj Természetesen Portál cégünk első saját finnanszírozású projektje volt, Egy olyan egészségügyi, prevenciós és rekreációs szakembereket és intézményeket tömörítő és szolgáltatásaikat bemutató weboldalt álmodtunk meg, melyhez egy egyedi üzleti modell és kommunikációs startégia kapcsolódik.

A Train Hungary az ország egyik legnagyobb magántulajdon kézben lévő vasúti árufuvarozással foglalkozó vállalata. Megkeresésükre a 2017-2018-as évben Facebook oldaluk kezelését végeztük, azzal a célla, hogy a vasútkedvelőknek nyújtson vizuális élményt.

Ügyfelünk nonprofit vállalkozásként lát el közszolgálati tevékenységet. Ezen tevékenységének megfelelően a törvényi előírásoknak és az NHSZ szerevezeti arculatának megfeletetett  weboldal elkészítése volt a feladatunk, melyhez a GDPR előírásoknak megfelelő időpontfoglaló rendszert is fejlesztettünk.

A Vitalitáspont Patikahálózat több mint 100 tagjával, hazánk egyik legnagyobb gyógyszertár hálózata. Cégünk menedzseli a havi ciklikussággal tervezett online kommunikációját és alakította át és tartja katban a vitalitaspont.hu wordpress weboldalt

Cégünk a Béres Egészségtár jogutódjának a Bellis Egészségtár online marketing ügynöksége 2017 januárja óta. Megbízásából egy számos egyedi gunkcióval ellátott weboldalt fejlesztettünk, mely a a professzionális, már elektronikus ügyfél és beszállítókezelést is lehetővé teszi.

A Római Kalandpark befektetőinek megkeresésére teljeskörű konkurenciaelemzést végeztünk. Az elemzésből leszürt eredmények alapján marketing tervet készítettünk, melynek kivitelezése is feladatunk volt. A park részére számos grafikai terv született, melynél kiemelt hangsúlyt kapott a gyerekeknek szóló képi világ. Mindezeken kívül weboldal fejlesztésénél startégiai tanácsadás nyújtottunk.

Az Auchan részére készített Facebook alkalmazásünk a Cafe Design reklámügynökséggel közösen készített Arnold és Oszkár földön, vízen, levegöben matricagyüjtő album matricáinak cserélésére szolgált. Felismertük az első album elkészítését követően, hogy a gyerekek számára hiánypótló lenne ha lehetőséget adnánk nekik, hogy könnyedén összegyüjthessék az összes matricát.

A Café Design reklámügynökséggel együttműködve készítettük el a gyerekeknek szóló online puzzle alapú Facebook alkalmazást. A játék célja, hogy minél rövidebb idő alatt minél kevesebb kattintásból rakjuk össze az általunk készített illusztrációt. A játékot kirakók toplista helyezésük alapján Auchan ajándékcsomagokat kaptak.

Ügyfelünk a Zábó Fólia Kft célja az érétkesítések számának növelése volt. Erre dolgoztuk ki egy képfeltöltő szavazásverseny Facebook alkalmazást, amellyel könnyen megszólíthattuk a célközönséget..

A Cafe Design reklámügynökséggel együttműködve mobiltelefonra is optamalizált Facebook alkalmazást készítettünk Valentin nap alkalmából az Auchan részére. Az alkalmazás segítségével egyedi személyreszabott online képeslapot küldhettünk szeretteink részére. A képeslapra közvetlenül okostelefonunkkal készült arcképünket is rátehettük. A képeslapküldéssel adatbázist építettünk, amely a későbbiekben marketingkampányokhoz felhasználható.

A Tatabánya Pont megbízásából készítettük el a 2014 szilveszterére az Évzáró Fotó-Szépségverseny Facebook applikációt. Az applikáció segítségével Tatabányáról készült képekkel lehetett versenyezni értékes főnyereményekért.