Paprikatraktor
2019-08-16 13:46

A Paprikatraktor egy tarjáni japán használt kistraktorokkal kereskedő cég, melynek egy katalógus weboldal és a kapcsolódó teljes marketingtevékenység megtervezési és kivitelezése volt a feladatunk.

Ügyfelünk régi elavult Wordpress oldalát kívánta felújítani és egy modern, gyors katalógus weboldalra, amelyben naprakészen tudja bemutatni aktuális traktor készletét. Olyan felhasználóbarát megoldást keresett, amely mindenki számára könnyen kezelhető és nem szükséges hozzá semmilyen informatikai tapasztalat. A magyar oldalát szlovák nyelven is elérhetővé tette, csökkentett modularitással, azonos katalógus-adatbázissal.

A weboldal(ak) elkészültét követően a cég minél szélesebb körben való megismertetése és az értékesítési volumen növelése volt a feladatunk. Erre online eszközökből, hirdetésekből és SEO tevékenységből álló komplex marketing tervet állítottunk össze, mely segítségével pár hónap alatt meg többszöröztük az oldal látogatottságát.

Napjainkban marketing kiszervezés szolgáltatásunk igénybevételével a Paprikatraktor teljes marketingkommunikációs tevékenységét ügynökségünk végzi.