Hyundai Barkácsgépek
2017-01-03 14:28

A Hyundai Barkácsgépek haza importőre részére egyedi kinézetű katalógusként is funkcionáló webáruházat készítettünk, számos egyedi funkcióval és ügyfelünk online marketing kommunikációját is cégünk látja el.

A webshop marketing tevékenységéhez számos egyedi funkciót és modult fejlesztettünk és fejlesztünk a mai napig. A rendszerben megtalálható egy teljesen egyedi az ügyfél értékesítési startégiájának megfelelő kedvezmény és kupon rendszer, törzsvásárlói vásárlási és pénzügyi modul és számos marketing támogató funkciói, köztük egy teljesen automatizált a kuponkezelővel összekötött ár- és készletfigyelő emailküldő rendszer.

A webáruház online marketingjét is a GoWeb készíti. A kezdeti bevezőkampányont követően ötvöztük az online és hagyományos értékesítést, elkészítettük az egyedi kedvezményeket kínáló barkácsgép tulajdonosknak létrehozott Hyundai Klubbot.

Marketing tevékenységünk az Adwords kampányoktól a Facebook hirdetéseken át a hírlevél marketingig az online kommunikáci teljes spektrumát lefedte.