TakarítógépABC
2018-12-05 10:33

A TakarítógépABC egy fontos szereplője a takarítógép piacnak. Elsősorban Nilfisk és a Viper márkák disztribúcióját látja el. Mindemellett a fenti márkák garanciális szervizén felül márkafüggetlen szerviz és karbantartási szolgáltatásokkal áll ügyfelei részére. Cégünk a webáruház fejlesztését és a kapcsolódó marketing kommunikációt látja el.

Választásuk az FStore Webáruház alaprendszerre esett, annak könnyű kezelhetősége és sallagmentes funkciói miatt. Azonban a dizájn kapcsán egyedi elképzelése voltak, ezért az alaprendszerre ez alapján az FStore rendszer alapsablonját átalakítottuk.

A webáruház igen széles kínálattal várja a vásárlókat, új és használt takarítógépek, bérelhető eszközök, tartozékok, alkatrészek és a kapcsolódó tisztítószerek is megtalálhatóak választékukban.

A fejlesztésen túl ügyfelünk online kommunikáció megtervezésével is cégünket bízta meg. Elsődleges ügyfélkörük vállalati célcsoportból kerülnek ki, így a tervezés alatt főleg B2B eszközöket alkalmazunk. Adatbázis gyűjtéssel egybekötött hírlevél kampányok, SEM és SEO eszközökkel igyekszünk a lead generálást segíteni.