Referenciák

D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. leányvállalata a Jogszerviz Kft. megbízásából értékesítés előkészítő kampányt terveztünk és hajtottunk végre call center partnercégünk segítségével. A kampány célja új ügyfelek felkutatása volt. A hideghívásokhoz közösen meghatározott adatbázist vásároltunk, melyre a hívásokat megelőző hírlevelet küldtünk.

A Raxus Design cégünket bízta meg komplett cégarculata elkészítésével, melynek megtervezésekor elsődleges szempont volt, hogy sugallja a cégvezető fiatalos és lendületes gondolkodásmódját. A logó és az egyéb arculati elemek alapján fejlesztettük le weboldalát. Együttműködésünk közös autódekorációs dizájntervekkel teljesedett ki.

A Cafe Design reklámügynökséggel együttműködve az Auchan megbízásából készítettük el a törzsvásárlói bizalomkártya rendszerük öline felületét. A felület kialakítása során együttműködtünk az áruházi fizetési funkciókat működtető Laurel Számítástechnikai Kft-vel.  2016-ban az új Bizalomkártya felület elkészítésével is minket bíztak meg.

A Prospero Könyvelőiroda megbízásából informatív, modern weboldalt készítettünk. A weboldalkészítésen kívül komplett arculati tervet készítettünk. Az oldal elkészélése után a hideghívásokat előkészítendő szolgáltatásaikat bemutató hírlevelet küldtünk. A hírlevél mellet mi készítettük el a cégbemutató Facebook kampányokat is.

A Cafe Design reklámügynökséggel közösen az Auchan megbízásából elkészítettük az első 100%-ban hazai fejlesztésű matricagyűjtő albumot, melynek igazi különlegessége, hogy minden illusztráció kézzel készült. Az album koncepcióját, szövegeinek megírását, a matricák illusztrációját és kapcsolódó minden kommunikációs feladatot, informatikai fejlesztést cégünk vitelezte ki.

Piperebolt.hu részére komplett arculattervezéssel egybekötve webáruházat fejlesztettünk, melynek teljeskörű kommunikációjával is minket bíztak meg. A webshop bevezetéséhez komplett marketing tervet készítettünk, melyben kiemelt szerepet kapott a közösségi kommunikáció. Google és Facebook hirdetések segítségévelvezettük be az áruházat a piacra. Az adminisztrációs felület egyedi funkciója a teljesen automatizált megrendeléskezelő rendszer.  

A Hyundai Barkácsgépek haza importőre részére egyedi kinézetű katalógusként is funkcionáló webáruházat készítettünk, számos egyedi funkcióval és ügyfelünk online marketing kommunikációját is cégünk látja el.

A MagyarProvence részére webáruházat fejlesztettünk, emellett a logófrissítéstől kezdve, a termékek címkéin keresztül, magán a levendulabirtokon található információs táblákon át, a cég- és márkaarculat legfontosabb részeit segítettük meghatározni. A marketinganyagok, arculati anyagok nyomdai előkészítését és gyártását is gondosan odafigyelve végezzük.

Az Euro-Sofőr Sofőrszolgálat részére weboldalt fejlesztettünk. Megrendelőnk kérésére az oldalhoz egyedi IP figyelést és a közösségi oldalakon is posztoló eseménynaptárt építettünk be. A fejlesztésen túl idényjellegű kampányokat alakítottunk ki, amelyeket a Facebook és Google felületeke népszerűsítettünk. Marketing támogatásunk hírlevélkiküldéssel, adatbázisépítéssel és eladáshelyi kommunikációval egészítettük ki.

A Lux International részére több brandjéhez is webáruházat fejlesztettünk. Az áruháza(ka)t a piaci igények alapján folyamatosan alakítjuk és számos egyedi modullal bővítjük. Egy nemzetközileg ismert almárkájának hazai piacravezetésében segítettünk,  klasszikus online marketing eszközökkel.

A Creative Touch Nyílászárók megbízásából termékeit bemutató weboldalt készítettünk. A fejlesztés mellett termékeit népszerűsítő értekesítést támogató marketing tanácsadás szolgáltatásunkat is igénybe vette.

Az Euro-Motors cégcsoport részére teljeskörű marketingszolgáltatást nyújtottunk. Az általunk fejlesztett euro-motors.hu weboldalukat és szolgáltatásaikat a közösségi oldalalkon és a Google keresőben népszerűsítettük. A marketingtevékenységünk kiterjedt a hirdetéseken, adatbázisépítésen, hírlevélküldésen és értékesítéstámogatáson át az eladáshelyi kommunikációig.