Referenciák

A Hyundai Barkácsgépek haza importőre részére egyedi kinézetű katalógusként is funkcionáló webáruházat készítettünk, számos egyedi funkcióval és ügyfelünk online marketing kommunikációját is cégünk látja el.

A MagyarProvence részére webáruházat fejlesztettünk, emellett a logófrissítéstől kezdve, a termékek címkéin keresztül, magán a levendulabirtokon található információs táblákon át, a cég- és márkaarculat legfontosabb részeit segítettük meghatározni. A marketinganyagok, arculati anyagok nyomdai előkészítését és gyártását is gondosan odafigyelve végezzük.

Az Euro-Sofőr Sofőrszolgálat részére weboldalt fejlesztettünk. Megrendelőnk kérésére az oldalhoz egyedi IP figyelést és a közösségi oldalakon is posztoló eseménynaptárt építettünk be. A fejlesztésen túl idényjellegű kampányokat alakítottunk ki, amelyeket a Facebook és Google felületeke népszerűsítettünk. Marketing támogatásunk hírlevélkiküldéssel, adatbázisépítéssel és eladáshelyi kommunikációval egészítettük ki.

A Lux International részére a nemzetközi piacon bevezetendő magyar piacon tesztelt webáruházat fejlesztettünk. Az áruházat a piaci igények alapján folyamatosan alakítjuk és számos egyedi modullal bővítjük. Az ismert brand új márkáinak piacravezetését klasszikus online marketing eszközökkel oldottuk meg.

A Creative Touch Nyílászárók megbízásából termékeit bemutató weboldalt készítettünk. A fejlesztés mellett termékeit népszerűsítő értekesítést támogató marketing tanácsadás szolgáltatásunkat is igénybe vette.

Az Euro-Motors cégcsoport részére teljeskörű marketingszolgáltatást nyújtottunk. Az általunk fejlesztett euro-motors.hu weboldalukat és szolgáltatásaikat a közösségi oldalalkon és a Google keresőben népszerűsítettük. A marketingtevékenységünk kiterjedt a hirdetéseken, adatbázisépítésen, hírlevélküldésen és értékesítéstámogatáson át az eladáshelyi kommunikációig. 

Tatabánya városával több mint 10 éves együttműködés során több városmarketing projektjében vettünk részt. Tatabánya Pont irodával együttműködve készítettük el a tatabanyapont.hu és tatabanyakartya.hu weboldalakat. Az irodának az elmúlt években számtalan plakátot, pólot, bannert, térképet, emléktárgyat, kirakatdekorációt, zászlót, szóróanyagokat és arculatot terveztünk.

A CyberPhobX, majd a csapatból megalapított StormCube Games részére az általuk készített számítógépes játékokhoz készítünk illusztrációkat.

Régi ügyfelünk a Delta Vision könyvkiadó, akiknek fantasy, sci-fi könyvborítókat, és belső illusztrációkat készítünk.