Referenciák

A Vtom's jégkár és horpadásjavítás részére készítettük el a szolgáltatásait bemutató interaktív jegvert.hu weboldalt. A teljesen reszponzív weboldalt egyedi bemutató videóval tettük szinesebbé. A cég bevezető marketingstratégiáját is mi alakítottuk ki. 

A Spinning® edzésforma hazai piacravezetésénél stratégiai szerepet töltöttünk be. A társszervezésünkben megvalósított ingyenes tömeg sportrendezvény keretein belül vendégül láttuk Johnny G-t a Spinning® megálmodóját. Részt vettünk hazai Spinning® franchise rendszer és oktatási háttér kialakításában, mely az általunk tervezett tankönyvet és dekorációs elemeket tartalmazta. 

Az Euro-Motors cégcsoport részére fejlesztettük a lakossági és közületi piacot is kiszolgáló Euro-Tapes webáruházat. Az áruház egyedi funkciója a termékek árának valutában történő kezelése, a vásárlás folyamat során automata átváltása. A fejlesztésen túl mi végeztük az áruház piacravezetését is. 

A veszettolcso.hu részére készítettünk egyszerűen használható az alacsony árat sugalló webáruházat. Az oldal egyedi funkciója, hogy az import termékek miatt mindíg aktuális valuta árfolyamon számolja az értékesítést. A webáruház fejlesztés mellett mi készítettük a cég komplett arculatát. Az áruház piacra történő bevezetéséhez Google Adwords, Etarget és Facebook  kampányokat terveztünk és kiviteleztünk. 

Az Opel egyik legnagyobb márkakereskedése, a Maxabo Autóház részére teljeskörű marketing szolgáltatást nyújtottunk. Feladatunk volt a cégcsoport minden marketing tevékenységének megtervezése, kivitelezése, ellenőrzése és riportolása a tulajdonosok irányába. Tevékenyen részt vettünk szolgáltatásaik fejlesztésében. Ügyfélkezelési hatékonyságuk növelése érdekében törzsvásárlói rendszert alakítottunk ki. Ügyfelünket közös munkánk ereményeként az Opel több éven át Minőségi Márkakereskedés és Márkaszerviz elismeréssel jutalmazta meg.

A világ egyik piacvezető fitness és wellness berendezések gyártójának a Technogym több hazai importőrének is komplex marketing szolgáltatást nyújtottunk. Marketing tevékenységünk a PR és eladáshelyi kommunikációból állt. A olaszországi anyacéggel való folyamatos kapcsolattartás mellett hazai konditermeknek értékesítési és üzletviteli tanácsadást nyújtottunk.

D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. leányvállalata a Jogszerviz Kft. megbízásából értékesítés előkészítő kampányt terveztünk és hajtottunk végre call center partnercégünk segítségével. A kampány célja új ügyfelek felkutatása volt. A hideghívásokhoz közösen meghatározott adatbázist vásároltunk, melyre a hívásokat megelőző hírlevelet küldtünk.

A Raxus Design cégünket bízta meg komplett cégarculata elkészítésével, melynek megtervezésekor elsődleges szempont volt, hogy sugallja a cégvezető fiatalos és lendületes gondolkodásmódját. A logó és az egyéb arculati elemek alapján fejlesztettük le weboldalát. Együttműködésünk közös autódekorációs dizájntervekkel teljesedett ki.

A Cafe Design reklámügynökséggel együttműködve az Auchan megbízásából készítettük el a törzsvásárlói bizalomkártya rendszerük öline felületét. A felület kialakítása során együttműködtünk az áruházi fizetési funkciókat működtető Laurel Számítástechnikai Kft-vel.  2016-ban az új Bizalomkártya felület elkészítésével is minket bíztak meg.

A Prospero Könyvelőiroda megbízásából informatív, modern weboldalt készítettünk. A weboldalkészítésen kívül komplett arculati tervet készítettünk. Az oldal elkészélése után a hideghívásokat előkészítendő szolgáltatásaikat bemutató hírlevelet küldtünk. A hírlevél mellet mi készítettük el a cégbemutató Facebook kampányokat is.

A Cafe Design reklámügynökséggel közösen az Auchan megbízásából elkészítettük az első 100%-ban hazai fejlesztésű matricagyűjtő albumot, melynek igazi különlegessége, hogy minden illusztráció kézzel készült. Az album koncepcióját, szövegeinek megírását, a matricák illusztrációját és kapcsolódó minden kommunikációs feladatot, informatikai fejlesztést cégünk vitelezte ki.

Piperebolt.hu részére komplett arculattervezéssel egybekötve webáruházat fejlesztettünk, melynek teljeskörű kommunikációjával is minket bíztak meg. A webshop bevezetéséhez komplett marketing tervet készítettünk, melyben kiemelt szerepet kapott a közösségi kommunikáció. Google és Facebook hirdetések segítségévelvezettük be az áruházat a piacra. Az adminisztrációs felület egyedi funkciója a teljesen automatizált megrendeléskezelő rendszer.