Referenciák

A Római Kalandpark befektetőinek megkeresésére teljeskörű konkurenciaelemzést végeztünk. Az elemzésből leszürt eredmények alapján marketing tervet készítettünk, melynek kivitelezése is feladatunk volt. A park részére számos grafikai terv született, melynél kiemelt hangsúlyt kapott a gyerekeknek szóló képi világ. Mindezeken kívül weboldal fejlesztésénél startégiai tanácsadás nyújtottunk.

Az Auchan részére készített Facebook alkalmazásünk a Cafe Design (ma Brand Bar) reklámügynökséggel közösen készített Arnold és Oszkár földön, vízen, levegöben matricagyüjtő album matricáinak cserélésére szolgált. Felismertük az első album elkészítését követően, hogy a gyerekek számára hiánypótló lenne ha lehetőséget adnánk nekik, hogy könnyedén összegyüjthessék az összes matricát.

A Café Design (ma Brand Bar) reklámügynökséggel együttműködve készítettük el a gyerekeknek szóló online puzzle alapú Facebook alkalmazást. A játék célja, hogy minél rövidebb idő alatt minél kevesebb kattintásból rakjuk össze az általunk készített illusztrációt. A játékot kirakók toplista helyezésük alapján Auchan ajándékcsomagokat kaptak.

Ügyfelünk a Zábó Fólia Kft célja az érétkesítések számának növelése volt. Erre dolgoztuk ki egy képfeltöltő szavazásverseny Facebook alkalmazást, amellyel könnyen megszólíthattuk a célközönséget..

A Cafe Design reklámügynökséggel együttműködve mobiltelefonra is optamalizált Facebook alkalmazást készítettünk Valentin nap alkalmából az Auchan részére. Az alkalmazás segítségével egyedi személyreszabott online képeslapot küldhettünk szeretteink részére. A képeslapra közvetlenül okostelefonunkkal készült arcképünket is rátehettük. A képeslapküldéssel adatbázist építettünk, amely a későbbiekben marketingkampányokhoz felhasználható.

A Tatabánya Pont megbízásából készítettük el a 2014 szilveszterére az Évzáró Fotó-Szépségverseny Facebook applikációt. Az applikáció segítségével Tatabányáról készült képekkel lehetett versenyezni értékes főnyereményekért.

A Vtom's jégkár és horpadásjavítás részére készítettük el a szolgáltatásait bemutató interaktív jegvert.hu weboldalt. A teljesen reszponzív weboldalt egyedi bemutató videóval tettük szinesebbé. A cég bevezető marketingstratégiáját is mi alakítottuk ki. 

A Spinning® edzésforma hazai piacravezetésénél stratégiai szerepet töltöttünk be. A társszervezésünkben megvalósított ingyenes tömeg sportrendezvény keretein belül vendégül láttuk Johnny G-t a Spinning® megálmodóját. Részt vettünk hazai Spinning® franchise rendszer és oktatási háttér kialakításában, mely az általunk tervezett tankönyvet és dekorációs elemeket tartalmazta. 

Az Euro-Motors cégcsoport részére fejlesztettük a lakossági és közületi piacot is kiszolgáló Euro-Tapes webáruházat. Az áruház egyedi funkciója a termékek árának valutában történő kezelése, a vásárlás folyamat során automata átváltása. A fejlesztésen túl mi végeztük az áruház piacravezetését is. 

A veszettolcso.hu részére készítettünk egyszerűen használható az alacsony árat sugalló webáruházat. Az oldal egyedi funkciója, hogy az import termékek miatt mindíg aktuális valuta árfolyamon számolja az értékesítést. A webáruház fejlesztés mellett mi készítettük a cég komplett arculatát. Az áruház piacra történő bevezetéséhez Google Adwords, Etarget és Facebook  kampányokat terveztünk és kiviteleztünk. 

Az Opel egyik legnagyobb márkakereskedése, a Maxabo Autóház részére teljeskörű marketing szolgáltatást nyújtottunk. Feladatunk volt a cégcsoport minden marketing tevékenységének megtervezése, kivitelezése, ellenőrzése és riportolása a tulajdonosok irányába. Tevékenyen részt vettünk szolgáltatásaik fejlesztésében. Ügyfélkezelési hatékonyságuk növelése érdekében törzsvásárlói rendszert alakítottunk ki. Ügyfelünket közös munkánk ereményeként az Opel több éven át Minőségi Márkakereskedés és Márkaszerviz elismeréssel jutalmazta meg.

A világ egyik piacvezető fitness és wellness berendezések gyártójának a Technogym több hazai importőrének is komplex marketing szolgáltatást nyújtottunk. Marketing tevékenységünk a PR és eladáshelyi kommunikációból állt. A olaszországi anyacéggel való folyamatos kapcsolattartás mellett hazai konditermeknek értékesítési és üzletviteli tanácsadást nyújtottunk.