Weboldal ajánlatok

Napjaink technikai és marketing követelményeinek megfelelő weboldal szinte minden vállalkozásnál elengedhetetlen. Tapasztalatunk szerint azonban sok céges oldal, vagy nem felel meg ezen elvárásoknak, vagy csak most kezd kirajzolódni számukra a weboldal szükségessége. 

Ajánlatunkban kedvező áron vállaljuk modern, keresőbarát, reszponzív weboldal elkészítését.

Dönts hosszú távra! Ajánlatunk keretén belül kedvező áron érhető most el a GoWeb CMS keretrendszerünk, melyre évek múltán is számíthatsz. Nem csak adataidat tudhatod maximális biztonságban, de céljaid alakulásával párhuzamosan fejlesztheted tovább weboldalad funkcióit és szolgáltatásait, úgy ahogyan Te azt elképzeled.

Ismerd meg a GoWeb CMS alaprendszerünket >>

Weboldal fejlesztés, már 99.990 Ft + Áfa-ért

Legyen rövid határidő alatt, modern és biztonságos weboldalad. Válassz meglévő modern sablonjaink közül, mi meg segítünk az oldal szerkezetének kialakításában és a tartalmak feltöltésében.

Az ajánlat részletei >>

Félsz, hogy elakadnál? Több segítségre vágysz?

Válaszd 5 hónapos bevezető marketinggel és minden kezdeti segítséggel felvértezett weboldal fejlesztési csomagunkat.

Tudjuk, az indulás számos buktatóval jár, a weboldal értelmet a látogatók és az általuk generált érdeklődés ad. Már a kezdetekben is szövegírási, informatikai és marketinges ismeretekre is szükség van. Ajánlati csomagunkban mindent megtalálsz amivel könnyedén átugorhatod a kezdeti buktatókat és weboldalad indulásában is maximális segítséget nyújtunk.

Ismerd meg a Online Marketing szolgáltatásainkat >>

Weboldal fejlesztés és 5 hónapos bevezető marketing részletre
havi 118.990 Ft + Áfa-ért

Weboldal indítása még sosem volt ilyen egyszerű! A weboldal fejlesztésén túl, elvégezzük az oldal tartalmainak feltöltését, keresőoptimalizálását, integráljuk minden szükséges analítikai, hirdetési és hírlevél rendszerbe. 1 évig biztosítjuk oldalad  tárhelyét. Elkészítjük bevezető marketing stratégiádat, hirdetéseidet és figyeljük a visszatérő látogatóidat. Hírlevél adatbázist építünk, hírleveleket küldünk ki. Sőt, ebben a csomagban sablonjainkon túl - előzetes egyeztetés alapján - az általad kiválasztott WordPress weboldal sablont is felhasználjuk a oldalad dizájnjához.

A csomag időtartama 1 hónap fejlesztés és integráció + 5 hónap marketing tevékenység

Az ajánlat részletei >>

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

 • *
 • *
 • *
 • *
 • * kötelezően kitöltendő mező
  VÁRJUK HÍVÁSOD
  +36 70 622 22 89
  KÜLDJ LEVELET
  info@goweb.hu
  KERESS FEL MINKET
  Budapest
  Tatabánya
  Esztergom