Online hirdetések - hirdetéskezelés

Jó weboldalt készíteni fontos, de nem elegendő.
A látogatók megszerzéséhez megfelelően kialakított hirdetési startégia is ajánlott, amennyiben gyors és hatékony látogatásnövekedést szeretnénk elérni.

Az online hirdetések esetében kattintásokért fizetünk, mindemellett pontosan célozható, hiszen akár érdeklődőink szokásaira is célozhatink. Konverziók kialakításával a hirdetéseink eredményessége forintálisan is kimutatható. Visszatérő érdeklődők eléréséhez remarketing hirdetéseket alkalmazunk. Számukra egyedi üzenetet, ajánlatot juttathatunk el.

Egyedi promóció, vagy kampány? Startégia és kivitelezés, átalánydíjas szolgáltatásként? Cégünk segít a megfelelő hirdetési stratégia kialakításában, a csatornák kiválasztásában és a teljes kampány kivitelezésében, folyamatos menedzsmentjében. Az általunk lebonyolított kampányokról minden esetben részletes statisztikát készítünk.

Emberi és megkötés mentes

Google Ads

A magyar internetezők több mint 97%-a a Google keresőt használja!* Kommunikálj velük! 

A kulcsszavas hirdetések mellett a Google Ads (volt Adwords) rendszere is nyújt célzott hirdetési lehetőséget, ez a Google Display. Képes és szöveges hirdetéseinket kombinálhatjuk és jeleníthetjük meg mobil alkalmazásokban, meghatározott tematikájú weboldalakon, akár a gmail-en is. A Display hirdetésekben a célközönség profilját is meghatározhatjuk.

A Google Display hirdetéseinket előre deffiniált látogatói csoportoknak (remarketing) is megjeleníthetjük.

Emberi és megkötés mentes

Facebook és Instagram

Hogyan érhet el hirdetésed több mint 5.100.000 magyar internetezőt?*

Növeld látogatóidnak és közösségi profilod követőinek számát a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook hírdetéseivel. A Facebook és az Instagram közösségi oldalakon hirdethetsz rendkivül alacsony költségráfordítással és igen magas hatékonysággal.

Hirdess a Facebook rendszerén belül visszatérő látogatóidnak! Használd a Facebook Pixel szolgáltatást!

Emberi és megkötés mentes

Youtube

Hirdess akár több mint 3.2 millió magyar videokedvelőnek a világ legnépszerűbb videomegosztó portálján.*

Oszd meg reklámfilmedet, indíts útjára gerillavideót! Számos hirdetés típus közül választhatsz. Reklámod megjelenhet a a Youtube kereső oldalán, a lejátszani kívánt video előtt vagy után is. Használhatsz videót, képi és szöveges hirdetést egyaránt.

Emberi és megkötés mentes

E-target

Hirdess akár több mint 1700 weboldalon, köztük olyan TOP portálokon mint az Index, az Origo, a Portfolio, a Nemzeti Sport vagy a Femina! 

Az E-target az egyik legsimertebb magyar hirdetési rendszer, amelyen keresztül számos hazai oldalon helyezheted el hirdetéseidet. A hirdetések e rendszeren keresztül is pontosan célozhatóak, meghatározhatjuk a megjelenési helyek összetételét. Fizethetsz kattintásért és megjelenésért is, így a pontos költségtervezés is biztosított.

Remarketing kampány létrehozására az E-target rendszerén belül is lehetőség van. 

Emberi és megkötés mentes

Egyedi komplex kampányok

Ha egyedi megjelenésre vágysz, ajánlatod megjelenítjük több médiumban is. Hirdess csomagban a célcsoportod alapján meghatározott legnépszerűbb weboldalakon, országos vagy helyi újságokban, magazinokban. Kapcsolatban állunk a jelentős média ügynökségekkel és sales house-okkal, hogy a lehető legpontosabb célzás mellett a leghatékonyabb hirdetési csomagot állíthassuk össze neked

Az online hirdetéskezelés szolgáltatásaink szerves részét képezi webáruházak és webshopok számára kialakított online marketing csomagjainknak, mellyel gyorsan és hatékony költségbefektetéssel növelheted oldalaid látogatóinak, regisztrált érdeklődőidnek számát.

* Forrás: statcounter.com, facebook.com, mediaq.hu

 << Visszalépés online marketing oldalra

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

  • *
  • *
  • *
  • *
  • * kötelezően kitöltendő mező