GoWeb CMS - Weboldalfejlesztés

Te és vállalkozásod már nyitott a világra? 

Professzionális üzleti, egyéni vagy marketing promocionális weboldalak egyedi funkciókkal és dizájnnal, a legmodernebb 2017-es technikai elvárásoknak megfelelően: ez a GoWeb CMS.

A GoWeb CMS több mint 10 évnyi webfejlesztés és több mint 100 átadott weboldal tapasztalatának eredménye, egy saját fejlesztésű egyszerű és emberközpontú weboldal-motor, mely számos előnyt nyújt: rugalmas, személyre szabható, és melyben különleges kivánságok és fejlesztések is rövid határidővel, rugalmasan megvalósíthatóak.

Rendszerünk tulajdonságai

Emberi és megkötés mentes

Felhasználóbarát adminisztrációs felület

GoWeb rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható, könnyen kezelhető, mint egy szövegszerkesztő.

Emberi és megkötés mentes

Mobilbarát megjelenités

Az oldal és az adminisztációs felület is reszponzív, így minden funkció mobil eszközökről is elérhető, hogy okostelefonról, vagy tabletről is módosíthass bármit, bármikor és bárhol.

Emberi és megkötés mentes

Sablon dizájn alkalmazhatósága

A rendszer az egyedi grafikai dizájn mellett alkalmas WordPress sablon dizájnok fogadására is, mellyel akár töredékére csökkenthető a grafikai, tervezési, feldolgozási idő és költség.

Emberi és megkötés mentes

Dizájnerbarát kialaktás

A HTML, CSS és JavaScript teljes személyreszabhatóságot kinál, igy semmi nem állhat a kreativitás útjába.

Emberi és megkötés mentes

Közösségi integráció

Facebook, Google + integráció, like és megosztás, social media box kihelyezési lehetőség.

Emberi és megkötés mentes

Keresőbarát felépítés

Átlátható, könnyen kezelhető honlapfelépítés, keresőbarát url-ek, meta lerások szerkesztése és adminisztrátor oldali széleskörű SEO funkciók.

Emberi és megkötés mentes

Modularitás

A weboldalak modulokkal, funkciókkal bármikor bővíthetők utólagosan is.

Alapmoduljaink

Szerkeszthető tartalmak

Korlátlan mennyiségű szerkeszthető tartalom és beszúrható kép, térkép és videó.

Többszintű felhasználókezelés

Felhasználóidat több szinten korlátozhatod a modulok használatában.

Galériák modul

Hozz létre galériákat és töltsd fel képekkel!

Médiatár

Felhő alapú médiatárunkban kezelheted fájljaidat. A képek szerkesztését (átméretezés, elfogatás, kivágás) online is végezheted.

Menüszerkesztő

Korlátlanul kezelhető többszintű rendezhető menüszerkesztő.

Hírek modul

Hozz létre megkötések nélkül hírkategóriákat, híreket!

Űrlapszerkesztő modul

Grafikus űrlapszerkesztőnk segítségével könnyedén készíthetsz reszponzív (mobilon átrendeződő) űrlapokat megkötések nélkül.

8 ok a GoWeb CMS mellett

Egyszerű
Fejlesztés során törekszünk a minél egszerűbb, letisztultabb felépítésre, így az egész rendszer átlátható, könnyen fejleszhető.
Modern
Tartalomkezelő rendszerünk alapja a már PHP 7-et is támogató Laravel keretrendszer, így biztosítjuk a rendszerünk jövőbeli egyszerű frissíthetőségét.
Közösségi
Megosztás, like, share, a rendszerünk rendelkezik fejlett közösségi funkciókkal, így a hálózatokkal való kommunikáció rendkívül egyszerű.
Moduláris
Nincs szükséged Fórumra vagy Chat modulra? Nem probléma, nálunk mindíg csak annyi modult kapsz, amennyit szeretnél használni.
Élmény használni
Az Adminisztrációs felület tervezésénél fő szempont volt a könnyű használhatóság. A felületetet úgy építettük fel, hogy a legegyszerűbben használható legyen.
Megbízható
A CMS-t és minden elkészült modult a kézi tesztelés mellett Automata úgynevezett Unit tesztelésnek is alávetjük, így kiszűrünk minden lehetséges hibát.
Könnyen megtanulható
Számítástechnikai gyakorlat nélkül is könnyen elsajátítható adminisztrációs felület, gyakorlatias szövegszerkesztő tartalom módosító felülettel.
Időtakarékos
Rendszerünk felépítése és átláthatósága miatt a modulfejlesztés sosem volt ilyen gyors. Szeretnél egy új funkciót? A lehető legrövidebb idő alatt el tudjuk készíteni.

Fejleszd internetes értékesítésed

Nyiss az online világra és gondoskodj arról is, hogy valóban megtalálják weboldalad!

>> Ismerd meg online marketing szolgáltatásainkat

Gondolokodj csomagban ás válaszd céljaidnak leginkább megfelelőt, webfejlesztéssel, 5 hónapos bevezető marketinggel, 6 hónapos részletre!

Weboldal és bevezető Marketing csomag ajánlat

Webshop és bevezető Marketing csomag ajánlat

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

  • *
  • *
  • *
  • *
  • * kötelezően kitöltendő mező