Gyógyulj Természetesen Portál
2018-07-23 12:09

Gyógyulj Természetesen Portál cégünk első saját finnanszírozású projektje volt, Egy olyan egészségügyi, prevenciós és rekreációs szakembereket és intézményeket tömörítő és szolgáltatásaikat bemutató weboldalt álmodtunk meg, melyhez egy egyedi üzleti modell és kommunikációs startégia kapcsolódik.

A weboldalt alapjait cégünk Bódis Csaba természetgyógyásszal közösen gondoltuk ki, egy olyan Portál oldalt, amelybe a szakemberek egy egyedi havidíjas tagsági rendszer keretein belül léphetnek be.

A tagok számára egyénre szabott reklám és marketing csomagokat is kínálunk.

Egy olyan egyedülálló felület, ahol a betegek, a segítségre vágyók összehasonlíthatják a problémáikra nyújtott kezeléseket és a választás az Ő kezükben van. Egy olyan oldal, ahol a a kezelők számára minden adott a hatékony online értékesítéshez, ahol a látogatók megismerhetik az orvoslás és a természetgyógyászat szakterületeit, ahol nem csak a kezelések, de az oktatás és a szakmai publikáció is teret kap.

A Portál oldal minden elemét tekintve egyedi és a GoWeb CMS rendszere alatt írodott, teljes egészében cégünk fejlesztése. Inntuitív megoldásaink és a CMS rendszerünk rugalmassága miatt egy komplex, bonyolult adatbázis relációkat tartalmaza, generált űr-- és tartalmi oldalakat alakalmazó portál website fejlesztését is lehetővé tette.

A kapcsolódó marketinget is cégünk látja el és alkalmazza folyamatosan, egyre bővülő eszköztárral a ma alkalmazott modern kommunikációs eszközöket.

A fent leírt rendszer működtetéséhez és a tagok akvirációjának finnanszírozásához jelenleg befektetőt keresünk!