Válassz modern, felhasználóbarát webshop rendszert!

Adminisztrációs felületünk könnyen használható, minden oldalról elérhető magyar nyelvű súgó és a beépített élő chat segítségével sosem maradsz magadra. Automatikusan frissülő rendszerünk segítségével többet nem kell törődnöd a frissítésekkel. A már elkészült és az ügyfél igények alapján folyamatosan fejlesztett moduljaink segítségével webáruházad naprakész lehet, gyorsan reagálhatsz a változó piaci trendekre. Webáruházadhaz választhatsz egyszerűbb vagy prémium sablon kinézetet. Neked ez nem elég?  Teljesen egyedi kinézetet tervezünk webshopodnak, aminek csak a képzeleted szab határt.
Webáruház már 199.900 Ft + Áfa-tól

Webshop, webáruház már 199.900 Ft + Áfa-tól

A GoShop Webáruház Rendszer moduláris felépítésű így csak azt kell megrendelned, amire valóban szükséged van, ráadásként már az ötlettől melletted állunk és segítünk a leghatékonyabb áruház összeállításában.

Miért dönts a GoShop Webáruház Rendszer mellett?

Szerkessz, alkoss megkötések nélkül

Szerkessz, alkoss megkötések nélkül

A GoShop webáruház rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható. Könnyedén módosítható szinte minden: a termékek, a tartalmak, az űrlapok, a galériák, a menük, a fizetési - szállítási lehetőségek. Az elején azonban segítségedre is vagyunk, hogy a későbbiekben biztonságosan kezeld magad is.

Mobilbarát külső

Mobilbarát külső

Vásárlóid mobil eszközökről is kompromisszumok nélkül elérik webshopod minden funkcióját. Sőt, neked sincs feltététlen szükséged asztali számítógépre, sem laptopra. Az adminisztrációs felület is reszponzív, azaz teljesen mobilbarát, hogy okostelefonról vagy tabletről is módosíthass bármit, bármikor és bárhol.

Sablon dizájn

Sablon dizájn alkalmazhatósága

A rendszer az egyedi grafikai dizájn mellett alkalmas sablon dizájnok fogadására is, mellyel akár töredékére csökkenthető a grafikai, tervezési, feldolgozási idő és költség.

Közösségi funkciók

Közösségi funkciók

Like, Share és Komment, minden közösségi kapu nyitott, hiszen az oldalad összeköthető a Facebookkal és a Google+-szal is.

A Te tulajdonod

A Te tulajdonod

A weboldal átadását követően az oldal a Te tulajdonod lesz. Nincsenek havi bérleti költségek, nincsenek trükkös extra díjak.

>> Ismerd meg GoShop Webáruház Rendszerünk

A későbbiekben is rendelkezésedre állunk!

A weboldal átadásával mi nem érezzük a munkát elvégzettnek, így igény esetén az indulásban és a működésedben is az alábbi opcionális szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tartalom-, termékfeltöltés és oktatás

Feltöltjük, megdizájnoljuk aloldalaid tartalmát, oktatást tartunk, így nem csak Te, de akár a későbbiekben érkezett új kollégák tökéletesen kezelik majd webáruházad.

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Tudjuk Te is a keresők első találatai között akarsz szerepelni! Az oldal technikailag maximálisan megfelel a keresők elvárásainak, mégis szükséges egyéb beállításokat is megtenni. figyelni kell a szövegírásra, a megfelelő szövegek helyes megírására. A GoWeb mindebben is segítségedre van!

>> Kereső marketing

Marketingstratégia, hirdetési kampányok

Bevezető vagy hosszú távú marketingstratégia, hirdetési kampányok felállítása és kezelése

Kereshetővé és megtalálhatóvá válni a legfontosabb, ránk ebben is számíthatsz. Tervezünk, hirdetünk, hírleveleket küldünk, és bevezetünk az online statisztikák világába is.

>> Online hirdetések menedzsmentje

Közösségi profilok

Közösségi profilok létrehozása, kezelése

Mindenről gondoskodunk, és segítünk követőket szerezni, akiknek átadhatod ismereteidet, ezáltal növelve a bizalmat üzleted iránt. Létrehozzuk a Facebook és Google + üzleti oldalaidat, elérhetővé teszünk a Google Térképen.

>> Közösségi marketing szolgáltatásaink

Hírlevél kampányok

Hírlevél kampányok

Saját fejlesztésű GoMail Hírlevélküldő Rendszerünk minden komplex igényt kielégít. Segítünk hírlevél kampányok megtervezésében és lebonyolításában. Adatbázisra van szükséged? Nem gond! Értékesítési céljaidnak megfelelőt vásárolunk, vagy ajánlunk neked!

>> Hírlevél marketing

Domain és tárhely

Domain foglalás és tárhely biztosítása

Érezd magad igazán biztonságban, segítséget nyújtunk a technikai kérdésekben is! Saját szervereinken tárhelyet biztosítunk, de domain neveddel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.

Webáruház csomagban, bevezető marketinggel havi részletre!

Gondoltál már arra, hogy hogyan vezesd be a piacra webshopod? Nézd meg csomagajánlatunkat melyben számtalan extra webáruházmodul mellett 5 hónapos teljeskörű marketingszolgáltatást nyújtunk.   

>> Ismerd meg csomagajánlatunkat