Legyen neked is professzionális, modern webodalad!

A GoWeb által fejlesztett weboldal rendszer, a GoWeb CMS adminisztrációs felülete könnyen használható. A beépített élő chat segítségével sosem maradsz magadra. Moduláris felépítésének köszönhetően az oldal igényednek megfelelően személyre szabható. A rendszer cégünk saját fejlesztése, így a későbbiekben az egyéni ötleteid megvalósítása könnyen és kedvező költségen megvalósítható. Weboldaladhoz választhatsz egyszerűbb vagy prémium sablon kinézetet. Neked ez nem elég?  Teljesen egyedi kinézetet tervezünk weboldaladnak, aminek csak a képzeleted szab határt.
Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

Weboldal már 139.900 Ft + Áfa-tól

A GoWeb CMS rendszer moduláris felépítésű így csak azt kell megrendelned, amire valóban szükséged van!

Miért GoWeb CMS Rendszer?

Emberi és megkötés mentes

Emberi és megkötésmentes

A GoWeb rendszerünket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátítható, könnyen kezelhető, mint egy szövegszerkesztő.

Mobilbarát külső

Mobilbarát külső

Az oldal és az adminisztrációs felület is reszponzív, így minden funkció mobil eszközökről is elérhető, hogy okostelefonról vagy tabletről is módosíthass bármit, bármikor és bárhol.

Biztonságos

Biztonságos és könnyen fejleszthető

A GoWeb CMS Rendszer egy teljes egészében egyedi weboldal motor, nem valamely ingyenes rendszer átalakított változata, így a biztonsághoz nincs szükség folyamatos frissítésre. Fejlesztő barát tulajdonsága révén könnyen módosítható és teljesen egyedi igényeknek megfelelő modulokkal bővíthető

Közösségi funkciók

Közösségi funkciók

Like, Share és Komment, minden közösségi kapu nyitott, hiszen az oldalad összeköthető a Facebookkal és a Google+-szal is.

A Te tulajdonod

A Te tulajdonod

A weboldal átadását követően az oldal a Te tulajdonod lesz. Nincsenek havi bérleti költségek, nincsenek trükkös extra díjak.

>> Ismerd meg GoWeb CMS rendszerünk

A későbbiekben is rendelkezésedre állunk!

A weboldal átadásával mi nem érezzük a munkát elvégzettnek, így igény esetén az indulásban és a működésedben is az alábbi opcionális szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tudjuk mekkora kihívás egy adminisztrációs felület kezelése, ha valaki a számítástechnikában nem jártas, vagy csak szeretné igazán dizájnosra elkészíteni oldalait! Feltöltjük, megdizájnoljuk aloldalaid tartalmát, oktatást tartunk, így nem csak Te, de akár a későbbiekben érkezett új kollégák tökéletesen kezelik majd oldaladat.

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Tudjuk Te is a keresők első találatai között akarsz szerepelni! Az oldal technikailag maximálisan megfelel a keresők elvárásainak, mégis szükséges egyéb beállításokat is megtenni. figyelni kell a szövegírásra, a megfelelő META szövegek helyes megírására. A GoWeb mindebben is segítségedre van!

>> Kereső marketing

Marketingstratégia, hirdetési kampányok

Bevezető vagy hosszú távú marketingstratégia, hirdetési kampányok felállítása és kezelése

Kereshetővé és megtalálhatóvá válni a legfontosabb, ránk ebben is számíthatsz. Tervezünk, hirdetünk, hírleveleket küldünk, és bevezetünk az online statisztikák világába is.

>> Online hirdetések menedzsmentje

Közösségi profilok

Közösségi profilok létrehozása, kezelése

Mindenről gondoskodunk, és segítünk követőket szerezni, akiknek átadhatod ismereteidet, ezáltal növelve a bizalmat üzleted iránt. Létrehozzuk a Facebook és Google + üzleti oldalaidat, elérhetővé teszünk a Google Térképen.

>> Közösségi marketing szolgáltatásaink

Hírlevél kampányok

Hírlevél kampányok

Saját üzemeltetési GoMail Hírlevélküldő Rendszerünk minden komplex igényt kielégít. Segítünk hírlevél kampányok megtervezésében és lebonyolításában. Adatbázisra van szükséged? Nem gond! Értékesítési céljaidnak megfelelőt vásárolunk, vagy ajánlunk neked!

>> Hírlevél marketing

Domain és tárhely

Domain foglalás és tárhely biztosítása

Érezd magad igazán biztonságban, segítséget nyújtunk a technikai kérdésekben is! Saját szervereinken tárhelyet biztosítunk, de domain neveddel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.

Weboldal csomagban, bevezető marketinggel havi részletre!

Gondoltál már arra, hogy hogyan vezesd be a piacra weboldalad? Nézd meg csomagajánlatunkat melyben 5 hónapos teljeskörű marketingszolgáltatást nyújtunk.   

>> Ismerd meg csomagajánlatunkat