Dönts az igényeid szerint, válassz modern, felhasználóbarát webshop rendszert!

Ajánlataink között minden igénynek megfelleő alternatívát megtalász! Az egyszerű sablon alapú facebook céges profilban is müködtethető kedvező árú havídíjas webáruháztól az személyre szabott funkciókkal felvértezett egyedi grafikai megoldásokban bővelkedő egyedi webshopig

Mindkét rendszer cégünk saját fejlesztése, így nemcsak biztonságban tudhatod adataidat, de könnyedén integrálhatod a már bevitt termékeket, tartalmaidat és beállításaidat, amennyiben váltanál közöttük és céged értékesítési startégiája úgy kívánja. Az egyedi fejlesztés mindemellett - a nyílt forráskódú rendszerekkel szemben - maximális rugalmasságot, alacsonyan tartható időközbeni fejlesztési díjakat tesz lehetővé és egyszerűbb használható felhasználói, adminisztrációs felületet is takar.

Automatikusan frissülő rendszerünk segítségével többet nem kell törődnöd a frissítésekkel. A már elkészült és az ügyfél igények alapján folyamatosan fejlesztett moduljaink segítségével webáruházad naprakész lehet, gyorsan reagálhatsz a változó piaci trendekre. Webáruházadhaz választhatsz sablon kinézetet, vagy teljesen egyedit tervezünk webshopodnak, aminek csak a képzeleted szab határt.
Webáruház már havi 8.990 Ft + Áfa-tól

Havidíjas webáruház 8.900 Ft + Áfa / hó

Az F.Store Webáruház nem jár semmilyen kötöttséggel és minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre egy alapvető online értékesítésnél szükséged lehet. Önállóan egy Facebook céges oldaladon önállóan is működtetheted, de domain címedet hozzárendelve, vagy weboldaladba integrálva teljeskörű webáruház megoldást kínál. Sablon, univerzális dizájnja színei módosíthatók, így mindenhol jól mutat.

Ilyen könnyű még nem volt webáruház indítása! Töltsd fel a termékeket, szabd egyénre a sablon oldalakat és értékesíts, neked mással nem kell foglalkoznod!

Ismerd meg F.Store havídíjas Webáruház rendszerünket >>

Webáruház már 250.000 Ft + Áfa-ért

Egyedi webáruház már 250.000 Ft + Áfa-tól

Egyedi igényeid vannak, Te többre vágysz az alapoknál? A GoShop Webáruház Rendszer moduláris felépítésű így csak azt kell megrendelned, amire valóban szükséged van. Amennyiben ezektől elltérő funkciókra lenne szükséged az kedvező fejlesztési árakon elkészítjük neked.

Egyedi webáruház rendszerünknél mindenben csak a képzelet szab határt, áruházad megjelenése is a Te vágyaidnak és elképzeléseidnek megfelelően készítjük el, de együttműködik az általad preferált garfikussal is akár.

Mi sosem engedjük el a kezed, hiszen tudjuk egy online üzlet elindítésa számos buktatóval jár. Ezért már az ötlettől melletted állunk és segítünk a leghatékonyabb áruház és értékesítési folyamat összeállításában.

Ismerd meg egyedi GoShop Webáruház rendszerünket >>

Miért dönts a GoWeb webáruház rendszeri mellett?

Szerkessz, alkoss megkötések nélkül

Rendszerek hétköznapi embereknek

Webáruház rendszereinket a hétköznapi emberek számára készítettük, így mindenki számára gyorsan elsajátíthatók. Könnyedén módosítható szinte minden: a termékek, a tartalmak, az űrlapok, a galériák, a menük, a fizetési - szállítási lehetőségek. Tömegesen exportálhatod, importálhatod termékeidet és megrendeléseidet, hogy a karbantartás és az adminisztráció még könnyebb legyen. Az elején azonban segítségedre is vagyunk, hogy a későbbiekben biztonságosan kezeld magad is.

Mobilbarát külső

Mobilbarát külső

Vásárlóid mobil eszközökről is kompromisszumok nélkül elérik webshopod minden funkcióját. Sőt, neked sincs feltététlen szükséged asztali számítógépre, sem laptopra. Az adminisztrációs felület is reszponzív, azaz teljesen mobilbarát, hogy okostelefonról vagy tabletről is módosíthass bármit, bármikor és bárhol.

Sablon dizájn

Külső megjelenés határok nélkül

A külső csak elképzelés kérdése, havi díjas rendszerünk sablon dizájnja univerzális, mindenhol jól mutat és ezzel töredékére csökkenthető a grafikai, tervezési, feldolgozási idő és költség. Egyediséget akarsz? Szabd személyre a színeit és így akár arclatonak is megfeleltetheted. Az egyedi webáruházhoz egyedi grafika illik. Személyre szabott megjelenés a te ízlésed és céljaid szerint, ahol minden funkició ott van, ahová te szeretnéd.

Közösségi funkciók

Mindenre kiterjedő funkciók és integrációs lehetőségek

Rendszereink már alap esetben is szinte mindent tartalmaznak, amire az internetes értékesítéshez szükség lehet. Havi díjas rendszerünk minden olyan alapfunkciót tartalmaz, ami segíti az eladást és hirdetéseid kezelését, míg az egyedi webáruház moduláris felépítésű, így Te határozhatod meg mi az amire valóban szükséged van. Rendszereink mindemellett széleskörű integrációra képesek, összekapcsolahatod számlázó, online fizető rendszerekkel, közösségi oldalaiddal, használhatod Facebook céges oldaladba, weboldaladba integrálva, de akár önálló webáruházként is. Havidíjas webáruházunknál még saját domainra sincs szükséged!

A Te tulajdonod

Terméklimit nélkül

Döntsd el Te mitlyen termékeket árulnál! Legyen mindenhez ajánlott terméked, hiszen mi nem szabunk gátat termékeid számának. Látgatóid minél több termékből válogathatnak, annál nagyobb lesz a kosáértéked, annál nagyobb lesz a profiod, annál jobban éri meg neked az interneten árulni! Miért szabnánk Mi ennek gátat? Az árat határozza az meg, milyen küldenleges kényelmi és marketing funkciókat szeretnél, természetesen az amúgy is szükségeseken felül!

A későbbiekben is rendelkezésedre állunk!

A weboldal átadásával mi nem érezzük a munkát elvégzettnek, így igény esetén az indulásban és a működésedben is az alábbi opcionális szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.

Tartalomfeltöltés és oktatás

Tartalom-, termékfeltöltés és oktatás

Feltöltjük, megdizájnoljuk aloldalaid tartalmát, oktatást tartunk, így nem csak Te, de akár a későbbiekben érkezett új kollégák tökéletesen kezelik majd webáruházad.

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Keresőmarketing, szövegírás, SEO

Tudjuk Te is a keresők első találatai között akarsz szerepelni! Az oldal technikailag maximálisan megfelel a keresők elvárásainak, mégis szükséges egyéb beállításokat is megtenni. figyelni kell a szövegírásra, a megfelelő szövegek helyes megírására. A GoWeb mindebben is segítségedre van!

>> Kereső marketing

Marketingstratégia, hirdetési kampányok

Bevezető vagy hosszú távú marketingstratégia, hirdetési kampányok felállítása és kezelése

Kereshetővé és megtalálhatóvá válni a legfontosabb, ránk ebben is számíthatsz. Tervezünk, hirdetünk, hírleveleket küldünk, és bevezetünk az online statisztikák világába is.

>> Online hirdetések menedzsmentje

Közösségi profilok

Közösségi profilok létrehozása, kezelése

Mindenről gondoskodunk, és segítünk követőket szerezni, akiknek átadhatod ismereteidet, ezáltal növelve a bizalmat üzleted iránt. Létrehozzuk a Facebook és Google + üzleti oldalaidat, elérhetővé teszünk a Google Térképen.

>> Közösségi marketing szolgáltatásaink

Hírlevél kampányok

Hírlevél kampányok

Saját fejlesztésű GoMail Hírlevélküldő Rendszerünk minden komplex igényt kielégít. Segítünk hírlevél kampányok megtervezésében és lebonyolításában. Adatbázisra van szükséged? Nem gond! Értékesítési céljaidnak megfelelőt vásárolunk, vagy ajánlunk neked!

>> Hírlevél marketing

Domain és tárhely

Domain foglalás és tárhely biztosítása

Érezd magad igazán biztonságban, segítséget nyújtunk a technikai kérdésekben is! Saját szervereinken tárhelyet biztosítunk, de domain neveddel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.

Webáruház csomagban, bevezető marketinggel havi részletre!

Gondoltál már arra, hogy hogyan vezesd be a piacra webshopod? Nézd meg csomagajánlatunkat melyben számtalan extra webáruházmodul mellett 5 hónapos teljeskörű marketingszolgáltatást nyújtunk.   

>> Ismerd meg csomagajánlatunkat

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ AJÁNLATOT

  • *
  • *
  • *
  • *
  • * kötelezően kitöltendő mező